Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Παραιτήθηκε ο Σεροπιάν και... μεταγραφές!

Θέλοντας να...προλάβει την κίνηση των νέων «αφεντικών» του Βύζαντα Μεγάρων που ήταν έτοιμοι να τον απομακρύνουν μετά το ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών, ο Μουράτ Σεροπιάν γνωστοποίησε την Κυριακή στους παίκτες την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας! «Η απόφαση μου είναι οριστική και αμετάκλητη» είπε στους ποδοσφαιριστές και μετά την προπόνηση, τους αποχαιρέτισε και τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία. Ως εκ τούτου, εκτιμάται ότι από τη Δευτέρα ο Πέτρος Δημητρίου θα πιάσει κι επίσημα δουλειά, επιστρέφοντας ξανά στον σύλλογο.
Την ίδια ώρα, οι παίκτες περιμένουν τη Δευτέρα να πάρουν χρήματα, όπως τους είχε υποσχεθεί η νέα διοίκηση αλλά αν δεν γίνει αυτό (σ.σ. ενημερώθηκαν την Κυριακή ότι μπορεί από την Τρίτη να μεταφερθούν τελικά οι πληρωμές) θα κάνουν εκ νέου αποχή σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Μέσα σε όλα αυτά, οι Μεγαρείς προχώρησαν και στις πρώτες τους μεταγραφικές κινήσεις! Αποκτήθηκε, όπως αναμενόταν, ο 22χρονος Γιώργος Ντελέρνο (γιος του Μιχάλη Ντελέρνο που ανέλαβε την ομάδα) που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟ Ρουφ και ο πρώην αμυντικός του Παναργειακού Ευριπίδης Τσιμπανάκος, οι οποίοι υπέγραψαν τα συμβόλαια τους. Παράλληλα, στο γήπεδο βρέθηκαν οι Δημήτρης Μαρτίνος, Νίκος Λαζούρας και Σταύρος Αμανατίδης, οι οποίοι αγωνίζονταν στον Κεραυνό Κερατέας και θα υπογράψουν τις επόμενες ημέρες. Αναφορικά με το υπάρχον δυναμικό, επέστρεψε από τη Γερμανία ο Στρατάκης. Τη Δευτέρα, παρουσία των νομικών συμβούλων θα γίνει οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ και θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη μεταβίβαση των μετοχών.

Πηγή: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!