Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Δηλώσεις Αρκουμάνη που παρέμεινε στο Βύζα

Ακούστηκαν πολλά… ακόμα και για αποχώρησή του από τον Βύζαντα. Ο Ανδρέας Αρκουμάνης ωστόσο παραμένει στις τάξεις της ομάδας (τουλάχιστον ως το καλοκαίρι) και προετοιμάζεται για το αυριανό ντέρμπι με την Παναχαϊκή. Πέρσι… ίσως και να ήταν το παιχνίδι της χρονιάς. Φέτος τα πράγματα έχουν διαφοροποιηθεί. Αναλυτικά, οι δηλώσεις…

Για τον αγώνα με την Παναχαϊκή
"Η Παναχαϊκή αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα. Δεν είναι σε ήρεμη κατάσταση και θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε. Θεωρώ ότι είναι ένα ματς που θα κριθεί στο… γκολ και στη δύναμη. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η αποφασιστικότητα, το πάθος, αλλά και η μέρα στην οποία θα βρεθεί κάθε ομάδα"

Για την ομάδα του
"Στα τελευταία παιχνίδια έχουμε βελτιωθεί γιατί έχουμε μαζευτεί σαν ομάδα. Στόχος μας φέτος είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και… όπου μας βγάλει. Έτσι έχουμε λιγότερο άγχος και τα πόδια μας είναι «λυμένα». Την προηγούμενη χρονιά είχαμε ως στόχο τον πρωταθλητισμό και στο τέλος δεν τα καταφέραμε"

Για το φετινό πρωτάθλημα
"Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου πίστευα ότι η Παναχαϊκή και ο Παναιγιάλειος θα είχαν ξεφύγει από τις υπόλοιπες ομάδες. Αυτό όμως δεν συμβαίνει. Επίσης, εντύπωση μου έχει κάνει η καλή πορεία του Ηρακλή Ψαχνών και του Πλατανιά. Δείχνουν ότι δεν είναι ομάδες φωτοβολίδες"

Για το ενδεχόμενο αποχώρησής του
"Συνεχίζω κανονικά στην ομάδα. Και θα είμαι σίγουρα σε αυτήν ως το καλοκαίρι".

πηγή: Golden3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!