Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Δηλώσεις Τραγκουμανίδη

Την απόφαση να παραμείνει στα ηνία του Βύζαντα Μεγάρων έχει πάρει ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Τραγκουμανίδης. Οι συζητήσεις που είχε με ενδιαφερόμενους για την αγορά του συλλόγου... ναυάγησαν και όπως τόνισε στο Golden3 θα κάνει τα πάντα για να σωθεί η ομάδα. Εξήγησε ότι αυτό που τον κρατάει στον Βύζαντα Μεγάρων είναι η αγάπη που έχει στην ομάδα, τονίζοντας παράλληλα ότι θα την... αφήσει μόνο σε καλά χέρια.

“Θα αφήσω την ομάδα μόνο σε καλά χέρια”

Αρχικά ο Δημήτρης Τραγκουμανίδης τόνισε στο Golden3: “Την αγαπάω την ομάδα, την πονάω και προχωράμε μαζί. Παραμένω στον Βύζαντα μέχρι νεωτέρας και αυτό που με κρατάει δεν είναι άλλο από την αγάπη που έχω για τον σύλλογο. Υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι μπορώ για να σώσω την ομάδα. Θα κάνω τα πάντα για να μείνουμε στην κατηγορία”, είπε και συνέχισε:


"Προς το παρόν δεν υπάρχουν κάποιες άλλες προτάσεις. Άκουσα κάποιες προσφορές από επιχειρηματίες και επενδυτές αλλά δεν με... έπεισαν. Αν αφήσω τελικά την ομάδα θέλω να την αφήσω σε καλά χέρια. Να ξέρω ότι όποιος αγοράσει τον Βύζαντα θα θέλει το καλό της ομάδας. Θέλω με όσους μιλήσω και δείξουν ότι ενδιαφέρονται για το σύλλογο έχουν και τα... εχέγγυα και τις εγγυήσεις ότι η ομάδα θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει".


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!