Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Ο Βύζας παίρνει Τσιμπανάκο, κρατάει Αρκουμάνη

Στο ρόστερ του Βύζαντα Μεγάρων θα παραμείνει τελικά ο Ανδρέας Αρκουμάνης, παρά το γεγονός ότι προ ημερών είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει. Ο έμπειρος αμυντικός είχε την Παρασκευή κουβέντα με τον τεχνικό Μουράτ Σεροπιάν και τον γενικό αρχηγό Νίκο Χαρατσάρη, οι οποίοι τον έπεισαν να μείνει, μια και τον θεωρούν απαραίτητο για την ομάδα.

Σε μεταγραφικό επίπεδο, ο 26χρονος πρώην αμυντικός του Παναργειακού Ευριπίδης Τσιμπανάκος υπέγραψε την Παρασκευή στους «κιτρινόμαυρους» και έκανε την πρώτη του προπόνηση. Θυμίζουμε ότι ο Τσιμπανάκος είχε κληθεί να υπογράψει και όταν πήγε να αναλάβει τα ηνία της ομάδας ο Μιχάλης Ντελέρνο αλλά αποκτήθηκε τελικά και από το υπάρχον ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Από κει και πέρα, εκδόθηκαν τα δελτία των νεοαποκτηθέντων Ευαγγελάτου, Σκαφτούρου, Μανωλιάδη και θα αγωνιστούν κανονικά κόντρα την Παναχαϊκή. Κάτι ανάλογο έγινε και με τον Ανδρέα Γεωργακόπουλο, ο οποίος δεν είναι έτοιμος και θα υπολογίζεται για το επόμενο ματς με τον ΠΑΟ Ρουφ. Αντίθετα, παρελθόν από τους Μεγαρείς αποτελεί ο Βάσος, μια και δεν επήλθε συμφωνία με τη Νέα Ιωνία για την παραχώρηση του και και επέστρεψε στην ομάδα που ανήκε.

πηγή: mikriliga

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!