Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Μεταγραφές Βύζα και συζητήσεις με Αρκουμάνη και Τζανετάκο

Νέα προσπάθεια ξεκινά στον Βύζαντα Μεγάρων μετά το "ναυάγιο" με Ντελέρνο. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Δημήτρης Τραγκουμανίδης διαμήνυσε στους παίκτες ότι θα συνεχίσει κανονικά στην ομάδα και θα προχωρήσει σε μεταγραφές.

Παράλληλα ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» τόνισε ότι θα καταβάλει προσπάθειες για να τακτοποιήσει τις οικονομικές εκκρεμότητες προς τους ποδοσφαιριστές.

«Θα φτιάξουν τα πράγματα. Δεν θα είναι αυτό το μπάχαλο που ήταν μέχρι τώρα. Θα προσπαθήσω να σας εξοφλήσω ένα μήνα που σας χρωστάω. Από εδώ και πέρα, σοβαρεύουν τα πράγματα, γι αυτό "κομμένες" οι απεργίες. Θα κάνω κινήσεις για να δυναμώσω την ομάδα, Θα πάρουμε ορισμένους παίκτες για να δυναμώσει η ομάδα και να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται» είπε μεταξύ άλλων ο Τραγκουμανίδης.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Τραγκουμανίδης μίλησε με όλους τους παίκτες ξεχωριστά και τους ρωτούσε αν επιθυμούν να παραμείνουν στην ομάδα. Όλοι οι παίκτες πλην του Αρκουμάνη και του Τζανετάκου απάντησαν θετικά. Οι Αρκουμάνης και Τζανετάκος είπαν στον Τραγκουμανίδη ότι θέλουν να λύσουν τα συμβόλαιά τους κάτι που θα συμβεί μετά το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Κόρινθο. Πάντως πιέσεις

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά ο Βύζας είναι κοντά στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών. Αυτοί είναι οι Στέλιος Ανδρίκος και Θανάσης Γεωργακόπουλος που αγωνίζονταν στον Κεραυνό Κερατέας και μετέχουν ήδη στις προπονήσεις και ο πρώην τερματοφύλακα του Ασπροπύργου Δημήτρης Μητρογιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!