Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Συνέντευξη Αρκουμάνη στο Golden3.gr

Η χρονιά για τον Βύζαντα Μεγάρων δεν άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι στόχοι δεν ήταν ίδιοι με πέρυσι. Τα πολλά προβλήματα “ανάγκασαν” την ομάδα του Δημήτρη Τραγκουμανίδη να... κυνηγάει την γρήγορη παραμονή. Τελικά όχι μόνο εξασφάλισε την κατηγορία αλλά ο Βύζας Μεγάρων με την πορεία πρωταθλητισμού που κάνει στο δεύτερο γύρο είναι κοντά στα μπαράζ.

Πλέον μία μέρα μετά τη νίκη επί των Χανίων η ομάδα των Μεγάρων απέχει δύο βαθμούς από την πρώτη θέση και όπως δηλώνει ο Ανδρέας Αρκουμάνης στο Golden3 “Εδώ που φτάσαμε δεν το αφήνουμε”. Ο 31χρονος μέσος τόνισε ότι το... όπλο της ομάδας του από εδώ και πέρα είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει κανένα άγχος στα πόδια των ποδοσφαιριστών:

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε γιατί ακόμα ακόμα υπάρχουν κάποια προβλήματα, πιστεύω ότι μπορούμε να μπούμε στα μπαράζ. Σαν ομάδα έχουμε πολλές φιλοδοξίες και νομίζω ότι θα καταφέρουμε να πάμε ψηλά. Το θετικό για μας είναι ότι δεν υπάρχει κανένα άγχος. Παίζουμε ελεύθερα. Άλλωστε στο ξεκίνημα της χρονιάς δεν ήταν αυτός ο στόχος μας”.

Όσο για το τι χρειάζεται για να μπορέσει ο Βύζαντας να μπει στα μπαράζ ο Αρκουμάνης επεσήμανε: “Για να μπορέσουμε βέβαια να μπούμε στα μπαράζ πρέπει να κάνουμε το απόλυτο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ακόμα όμως και αν δεν τα καταφέρουμε δεν έγινε και τίποτα. Όπως είπα δεν ήταν αυτός ο στόχος. Μετά την χαμένη άνοδο πέρυσι, ξεκινήσαμε τη χρονιά με άλλο στόχο. Φάνηκε και από τις κινήσεις της ομάδας, που απέκτησε νεαρούς ποδοσφαιριστές με φιλοδοξίες. Θέλαμε να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή. Πλέον όμως τα... πλάνα έχουν αλλάξει”.

Σε ερώτηση για το πως κατάφερε η ομάδα με τα τόσο προβλήματα που αντιμετωπίζει να έχει φτάσει τόσο ψηλά, ο έμπειρος μέσος μίλησε για την... αγάπη που έχουν οι παίκτες για το ποδόσφαιρο: “Με μεθοδικότητα και σωστή δουλειά από όλους έχουμε καταφέρει να είμαστε κοντά στην κορυφή και να διεκδικούμε τα μπαράζ. Το σημαντικότερο και αυτό που μας έχει φέρει σε αυτή τη θέση είναι ότι όλοι μέσα στην ομάδα είμαστε μία παρέα. Δεν λυγίσαμε από τα προβλήματα αφού η αγάπη που έχουμε για το ποδόσφαιρο μας έχει κάνει να αντέξουμε. Εδώ που φτάσαμε πλέον δε το αφήνουμε. Θα παλέψουμε για τα μπαράζ”.

Τέλος για το ποιες ομάδες του έχουν κάνει εντύπωση ο Ανδρέας Αρκουμάνης δήλωσε: “Σαν ομάδα μου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις ο Πλατανιάς. Μία δουλεμένη ομάδα που παίζει και καλό ποδόσφαιρο. Βέβαια βλέπω ότι στα τελευταία ματς έχει μείνει πίσω και δεν νομίζω ότι θα καταφέρει να μπει στα μπαράζ. Επίσης ο Ηρακλής Ψαχνών τα πάει πολύ καλά. Οι περισσότεροι πίστευαν ότι θα είναι ένα πυροτέχνημα αλλά τελικά δεν είναι κάτι τέτοιο. Η Παναχαϊκή επίσης μία ομάδα με πολύ καλό ρόστερ. Πιστεύω ότι βάσει προγράμματος, εμείς η Ρόδος και τα Ψαχνά θα παλέψουν για τα μπαράζ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!