Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Δηλώσεις από το παιχνίδι Βύζας - ΑΟ Χανιά 2-0

Διαβάστε δηλώσεις στο onsports.gr μετά τη λήξη του αγώνα Βύζας Μεγάρων - ΑΟ Χανίων 2-0:

Μουράτ Σεροπιάν

Στο φραστικό επεισόδιο που είχε ο Παναγιώτης Σκαφτούρος με μερίδα οπαδών, αλλά και στην πολύ καλή πορεία του Βύζαντα Μεγάρων στάθηκε ο Μουράτ Σεροπιάν.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του επί του ΑΟΧ, αλλά και στο περιστατικό με τον Παναγιώτη Σκαφτούρο και την αντιπαράθεση που είχε ο παίκτης με μικρή μερίδα οπαδών:

«Νομίζω ότι ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι στον αντίπαλο, παρότι δεν πιάσαμε τα στάνταρ απόδοσής μας. Αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες και κερδίσαμε το παιχνίδι.

Βασικός μας στόχος ήταν η άνετη παραμονή και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Με την πορεία μας μετά τις γιορτές βρήκαμε ηρεμία και ενισχυθήκαμε με παιδιά νεαρά, αλλά και έμπειρους παίκτες, όπως είναι οι Σκαφτούρος, Ευαγγελάτος, και έχουμε κάνει καταπληκτική πορεία. Στο δεύτερο γύρο έχουμε μόνο μία ήττα και είμαστε δέκα ματς αήττητοι με 17-3 τέρματα».

Για το συμβάν με τον Σκαφτούρο σχολίασε: «Ζήτησε αλλαγή, γιατί τον έβριζαν κάποιοι οπαδοί. Εκτός από τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση μου φαίνεται ότι ορισμένοι δεν θέλουν το καλό της ομάδας και αυτό είναι παράδοξο»!

Παναγιώτης Σκαφτούρος
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ήταν ο Παναγιώτης Σκαφτούρος μετά το φραστικό επεισόδιο που είχε με μικρή μερίδα οπαδών του Βύζαντα Μεγάρων κατά τη διάρκεια του ματς με τον ΑΟΧ.

Το περιστατικό ξεκίνησε από την αρχή του παιχνιδιού όταν ένας οπαδός του Βύζαντα Μεγάρων που βρισκόταν στο πέταλο των φανατικών έβριζε εν χορό τον Παναγιώτη Σκαφτούρο. Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο εν λόγω οπαδός τα… είχε με τον φορ των γηπεδούχων και απευθυνόμενος προς τον παίκτη του φώναζε: «Τα έχεις πάρει από τη Ρόδο»!

Ο επιθετικός των «κιτρινόμαυρων», ο οποίος με τον ερχομό του στα Μέγαρα, έχει προσφέρει τα μέγιστα στην πολύ καλή πορεία του Βύζαντα στο δεύτερο γύρο, ακούγοντας τον οπαδό από την εξέδρα βγήκε εκτός εαυτού! Δεν άντεξε και ζήτησε αλλαγή από τον προπονητή του στο 61’.

Ο Μουράτ Σεροπιάν αναγκάστηκε να τον αντικαταστήσει. Ο ποδοσφαιριστής κατευθυνόμενος προς το χώρο των αποδυτηρίων συνέχισε να ακούει… γαλλικά από τον εν λόγο οπαδό, σε αντίθεση με την μεγαλύτερη μερίδα των φανατικών οπαδών που τον χειροκροτούσαν!

Σε εκείνο το σημείο, λοιπόν, και λίγο προτού αποχωρήσει για τα αποδυτήρια, ξεκίνησε μία λεκτική αντιπαράθεση του Σκαφτούρου με τον φίλο της ομάδας, όμως χάρη στην επέμβαση του γενικού αρχηγού, Λευτέρη Σταμέλλου, το συμβάν έληξε και ο παίκτης μπήκε στα αποδυτήρια.

Όπως είναι λογικό, ο Σκαφτούρος ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ εμφανώς στενοχωρημένος έλεγε ότι θα αποχωρήσει από τον Βύζαντα: «Θα σταματήσω και δεν θα έρθω ξανά στο γήπεδο». Η εν λόγω απόφαση ήταν πάνω στα νεύρα του και όπως είναι φυσικό δεν πρόκειται να κάνει πράξη τα όσα δήλωνε εν βρασμώ ψυχής.

Το onsports επικοινώνησε με τον παίκτη, ο οποίος σχολίασε για το περιστατικό: «Νιώθω στενοχωρημένος. Όχι από όλον τον κόσμο των Μεγάρων, αλλά από συγκεκριμένους ανθρώπους, καθώς αυτά τα οποία έλεγαν είναι αναληθή. Εγώ έχω άριστη σχέση με τον φίλους των Μεγάρων».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!