Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

24η Αγωνιστική: Βύζας Μεγάρων - Ρόδος 1-1

Ισόπαλο ήταν το τελικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής για την Football League 2 μεταξύ του Βύζαντα και της Ρόδου, με την ομάδα των Μεγάρων να χάνει πολλές ευκαιρίες.
Το παιχνίδι ήταν συνολικά πολύ καλό με έντονο ρυθμό με τον Βύζα να έχει τις περισσότερες ευκαιρίες στο παιχνίδι, με τους Όκουε και Ευαγγελάτο να φτάνουν συχνά στην περιοχή του Ριγανά και να χάνουν κλασσικές ευκαιρίες. Ο Στρατάκης άνοιξε το σκορ στο 36ο λεπτό αφού προηγήθηκαν ευκαιρίες με τους Σκαφτούρο και Ευαγγελάτο. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρόδος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι χωρίς να κάνει κάποια σημαντική ευκαιρία και τον Βύζα να έχει επικίνδυνες αντεπιθέσεις, χωρίς όμως να είναι εύστοχρος στο τελικό σουτ με τον Όκουε να γίνεται ο μοιραίος παίκτης. Τελικά, η Ρόδος σε μία περίεργη φάση στο 74ο λεπτό ισοφάρισε με αυτογκολ του Ανδρίκου, με τους παίκτες του Βύζα να ζητούν fair play λόγω πεσμένου παίκτη των γηπεδούχων.

Βύζας Μεγάρων (Μουράτ Σεροπιάν): Σταυριανός, Ανδρίκος, Γκούμας, Σκαφτούρος, Ευαγγελάτος (70' Γεωργακόπουλος Α.), Ρωμαϊδης, Νταντάμης, Μωησίδης (85' Μανωλιάδης), Γεωργακόπουλος Θ. (87' Μουστάκης), Στρατάκης, Οκουε.

Ρόδος (Δημήτρης Σπανός): Ριγανάς, Παπαδημήτρης, Ανωγειαννάκης (65' Καντιμοίρης Στ.), Μπιμπίρης, Παπαδόπουλος, Σκαρλάτος (46' Τσιφλίδης), Τοπάλης, Γήττας, Καντιμοίρης Γ., Μανίκας (88' Καραγιαννίδης), Κακλαμάνος.

Update
Δείτε στο MegaraTV φάσεις, γκολ και δηλώσεις προπονητών: http://www.megaratv.gr/?p=786

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!