Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Oι προπονητές της εξέδρας είναι εδώ!

Σε ένα μέτριο ποιοτικά πρώτο ημίχρονο Βύζας-Παναχαϊκή με τις δύο ομάδες να παίζουν άσχημο ποδόσφαιρο, αλλά την Παναχαϊκή να πετυχαίνει δύο τέρματα από λάθη των παικτών του Βύζαντα, οι γκρίνιες είχαν ήδη ξεκινήσει στους φίλους του Βύζα.
Από το ημίχρονο άρχισαν να λένε για τα λάθη του προπονητή, τις λάθος επιλογές στην ενδεκάδα και τις αλλαγές που δεν έγιναν! Κι όλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο! Τα πρώτα 45 λεπτά ήταν αρκετά για τους προπονητές της εξέδρας να μπορούν να κρίνουν τον προπονητή και τους παίκτες και μάλιστα είχαν ήδη σημειώσει τις αδυναμίες της ομάδας!
Ευτυχώς υπήρχε ο αντίλογος από αυτούς που πραγματικά ξέρουν λίγη μπάλα και εγώ προσωπικά συμμερίζομαι την άποψή τους. Δηλαδή, δε γίνεται να κρίνεις μία ομάδα (ειδικά Γ Εθνικής κατηγορίας- Footbal League 2) από το πρώτο επίσημο παιχνίδι, πόσω μάλλον από το πρώτο ημίχρονο! Ειδικά όταν έχουμε αντίπαλο την κύρια υποψήφια ομάδα για άνοδο στη Β Εθνική (Footbal League 1 πλέον). Είναι πολύ νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα.
Δε θέλουμε άλλους ξερόλες-γκρινιάρηδες-προπονητές στην εξέδρα, θέλουμε φίλους της ομάδας!
Να την ενισχύουν όπως μπορούν κι αν δεν τους αρέσει το θέαμα και η εικόνα της ομάδας, να κάτσουν σπίτι τους! Δε θέλουμε γκρινιάρηδες στο γήπεδο!
Φυσικά ο Βύζας δεν ήταν καλός, με ανύπαρκτο κέντρο και κατά συνέπεια χαμένους τους επιθετικούς μας, ενώ έλειπε η φρεσκάδα από όλους τους παίκτες. Αναμενόμενη εικόνα βέβαια με τις μεταγραφές να αγωνίζονται λίγα λεπτά.
Το αν η ομάδα είναι ικανή να πρωταγωνιστήσει φέτος θα το δούμε σύντομα, αρκεί να βοηθήσουμε τους παίκτες μας. Αποδοκιμασίες και βωμολοχίες δε βοηθούν κανένα!
Σε όποιον δεν αρέσει να κάτσει σπίτι του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!