Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Η άποψη μας για τον αγώνα μπαράζ

Με περισσότερη ηρεμία αποφάσισα να γράψω την επόμενη ημέρα από τον αγώνα μπαράζ που δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε και ως συνέπεια, να αγωνιστούμε και του χρόνου στη Γ Εθνική...
Αγωνιστικά συμφωνώ με τους περισσότερους ότι στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν καλύτεροι, είχαμε κατοχή και πιέζαμε από την αρχή του αγώνα, ωστόσο χωρίς να έχουμε την κλασσική ευκαιρία. Κάποιες σέντρες και πολλά κόρνερ έφεραν τους παίκτες των Τρικάλων κλεισμένους στην περιοχή τους χωρίς να μπορούν να απειλήσουν, παρά μόνο με μία αντεπίθεση με τον Ενοκ που χάθηκε.
Με το 0-0 στα αποδυτήρια και χωρίς καμία ευκαιρία ουσιαστικά στο παιχνίδι πιστεύαμε ότι καμία ομάδα δε θα σκόραρε, ή έστω, όποιος πετύχαινε πρώτος γκολ θα ήταν και ο νικητής. Τελικά τα Τρίκαλα προηγήθηκαν στο 50ο λεπτό με τους παίκτες μας να τα έχουν χαμένα για τα επόμενα 15 περίπου λεπτά, χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν. Όμως όσο τα ανύπαρκτα επιθετικά Τρίκαλα στο δεύτερο ημίχρονο είχαν κλειστεί στην περιοχή τους, η κατοχή ήταν πάλι για τον Βύζα, ο οποίος ευτύχησε με κάποιες καλές ενέργειες να πετύχει κάποια καλά σουτ που πήγαν τελικά άουτ.
Μέχρι που φτάσαμε στο 90ο λεπτό της συνάντησης με τον Λισγάρα σε θέση φορ στο τέλος του αγώνα να διεκδικεί κεφαλιές, να του στρώνεται η μπάλα και το σουτ του να πηγαίνει στο χέρι αντιπάλου, με τον διαιτητή να μη δίνει πέναλτι και στην επαναφορά νέο σουτ του Λισγάρα να πηγαίνει πάνω στον τερματοφύλακα των Τρικάλων.
Ενδεικτικό της στιγμής ήταν που ολόκληρο το γήπεδο πάγωσε με τους παίκτες των Τρικάλων να σαστίζουν και φυσικά τους Μεγαρείς να "βράζουν".
Σε εκείνο το σημείο άρχισαν να πέφτουν πολλά μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο που δυστυχώς δεν αλλάζουν το αποτέλεσμα...
Αυτό όμως που με ενόχλησε περισσότερο είναι ότι πολλοί οπαδοί (όχι φίλαθλοι) του Βύζαντα άρχισαν να καταφέρονται εις βάρος των ποδοσφαιριστών μας. Ακόμα υπάρχουν μερικοί που πιστεύουν οτι η ομάδα τους ανήκει, ξεχνώντας οτι αυτοί ήταν οι ίδιοι παίκτες που μέχρι πριν μερικές μέρες αποθέωναν.
Τέλος άκουσα έναν αγανακτισμένο οπαδό να ρωτάει:
"Να τους περιμένουμε στα Μέγαρα να τους περιποιηθούμε, ή να μην ξαναπατήσουμε στο γήπεδο;"
Προφανώς η απάντηση είναι "Να μην ξαναπατήσετε στο γήπεδο!!"
Πρέπει όλοι να καταλάβουν οτι όταν είμαστε δυσαρεστημένοι με την ομάδα μας, ο καλύτερος τρόπος να της το δείξεις, είναι να μην πας στο γήπεδο. Με το να βρίζεις και να κατηγορείς ποδοσφαιριστές δεν καταφέρνεις κάτι! Σε όποιον λοιπόν δεν τον ευχαριστεί η ομάδα, η διοίκηση ή οτιδηποτε άλλο, να κάτσει σπίτι του!

Αυτά από εμάς. Περιμένουμε και τη δική σας άποψη!

16 σχόλια:

  1. Σωστή περιγραφή του αγώνα.
    Άλλη ομάδα ο Βύζας στο 1ο ημίχρονο, άλλη στο 2ο.
    Το ίδιο και τα Τρίκαλα. Μας φύλαγαν ως έκπληξη - για το 2ο ημίχρονο - ότι έχουν καλή ομάδα.
    Ενώ εμείς... τους είχαμε δείξει απ' το 1ο ημίχρονο, ότι μπορούμε να γίνουμε ακόμα πιό φλύαροι στην επίθεση.
    Αυτός είναι ο λόγος της χθεσινής ήττας (με 1-0 πραγματικό σκορ) αφού ελάχιστοι είδαν ότι δεχτήκαμε και 2ο γκολ.
    Αυτός πιστεύω είναι και ο λόγος, που ο διαιτητής δεν έδωσε το πέναλτυ. Η αδυναμία μας.
    Μας άφησε στην τύχη μας, αυτή που δείξαμε στο 2ο ημίχρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai apo pote to kefali thewreite penalti???? to video tou agona den sas evgale ta matia!!!!!! hmarton prwta na to deite kai meta na milate!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΙΝΗΘΕΙΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΚΑΚΟ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.ΑΠΑΙΤΗΤΑΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. xaxa klapste ki allo!!!oso k an sas ponaei ta trikala einai ayta poy anebhkan k aytoi poy to aksizan pragmatika k epaiksan kalytera!!!oso gia to videaki ta leei ola einai ksekatharo oti xtypaei sto kefali toy paixth!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν έγραψα την πρώτη απάντηση στο σχόλιο του ιδιοκτήτη του blog, δεν είχα δει την επίμαχη φάση.
    (βρήκα αυτό το blog, ψάχνοντας ειδήσεις για τον αγώνα)
    Στο γήπεδο, όλοι οι Μεγαρείς είμαστε σίγουροι ότι είδαμε χέρι. Το βίντεο του αγώνα, μας διαψεύδει.
    Δεν θα επιμείνω, ούτε θα διαψεύσω το βίντεο.

    Επειδή όμως, μερικές φορές τα βίντεο ανατρέπουν αυτό που έχουμε δει, ΑΛΛΟΤΕ ΥΠΕΡ, ΑΛΛΟΤΕ ΚΑΤΑ, κρατάω μια απειροελάχιστη επιφύλαξη, μήπως και σε καλύτερη ανάλυση, φανεί κάτι που η μια κάμερα δεν μπόρεσε να καταγράψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά, παρακαλώ χρησιμοποιείστε έστω ένα ψευδώνυμο, να ξέρουμε τι γράφει ο καθένας.
    Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ είμαι... οι απαντήσεις 1 και 6 :)
    (δεν είχα βρει πως μπαίνει ψευδώνυμο)

    Η υπόδειξη βοήθησε. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΓΩ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...
    ΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ, ΑΠΕΙΡΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΙΝΕ ΠΕΝΑΛΤΥ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ;

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ. ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για να δωσει ο διαιτητης πεναλτυ (και ειδικα στο 92 και ειδικα σε αγωνα νοκ-ουτ) θα πρεπει α) να δει τη παραβαση και β) αφου τη δει να λογαριασει γρηγορα (και να ειναι 101% σιγουρος) αν πρεπει να υποδειξει την εσχατη των ποινων.
    Αρα σε αυτη τη περιπτωση και κρινοντας απο το video δεν ισχυει σιγουρα το β). Αρα ο Κακκος στη καλυτερη των περιπτωσεων ισως να ειδε ΚΑΤΙ αλλα για το οποιο να μην ηταν 100% σιγουρος αν ηταν δηλαδη χερι η κεφαλι...προφανεστατα απο την αποφαση εκρινε οτι δεν υπηρξε παραβαση.
    Προσοχη! Τα παραπανω τα κρινουμε απο το βιντεο.
    Το βιντεο δε σημαινει πως δεν υπηρξε χερι, απλα αυτο φαινεται...εγω απ'την εξεδρα το ειδα πεντακαθαρο χερι...ο Κακκος στα 5 μετρα θελουμε να πιστευουμε οτι ειδε καλυτερα απ'ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Βονας: Κάπως έτσι σκέφτηκα κι εγώ. Ϊσως είχε κι ο ίδιος την αμφιβολία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πέναλτι στο 92 ελάχιστοι διαιτητές έχουν @ρχίδι@ να το δώσουν αν δεν είναι 100% σίγουροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κριμα η ανοδος χαθηκε.τωρα ομως χρειαζεται ψυχραιμια και συνεση.με τη φετινη κληρονομια-εμπειρια του χρονου να πετυχουμε την ανοδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δίκιο έχεις. Πρέπει να μείνει ο βασικός κορμός που είναι εκ του αποτελέσματος επιτυχημένος, να γίνουν φυσικά κάποιες καλές προσθήκες και τέλος να γυρίσει υγιής κι ο Σεμερτζίδης που η απουσία του ήταν αισθητη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τρικαλινός Δημοσιογράφος2 Ιουνίου 2010 στις 11:41 μ.μ.

    Μήπως μπορεί να μας πει κανείς αν μαζί με τον πρόεδρο πήγε στην ΚΕΔ κι αυτός ο ανεκδιήγητος τυπάκος υπεύθυνος τύπου; Λέω τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!