Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα, για τον αγώνα μπαράζ

Δελτίο Τύπου
Ευτυχώς που υπάρχει και το βίντεο του αγώνα κύριοι του Βύζαντα...PDFΕκτύπωσηE-mail
Δευτέρα, 31 Μάιος 2010 15:01
TRIKALA_MIKROΕκτίθενται στο Πανελλήνιο όσοι προσπαθούν με λασπολογίες και μικρότητες να υποβιβάσουν την μεγαλειώδη νίκη της ομάδας μας και την πανάξια άνοδό της στην Β' Εθνική....

To βίντεο του αγώνα Βύζας - ΑΟ Τρίκαλα δικαιώνει τον κ.Κάκο, και σας εκθέτει κύριοι Μεγαρείς!!!

Αμέσως με τά τον αγώνα προσπάθησαν με "δραματικό σόου" στην συνέντευξη τύπου να αφήσουν υπονοούμενα για δήθεν χέρι στη φάση του΄90 (χωρίς να έχουν δει το βίντεο του αγώνα, κάτι που τους επισημάνθηκε από δημοσιογράφους).

Η "εκστρατεία" λάσπης συνεχίστηκε χθες και σήμερα με ανακύκλωση δηλώσεων από πολλά μέσα και είμαστε υποχρεωμένοι να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους...

Η όλη προσπάθεια συνίσταται στον αποπροσανατολισμό των φιλάθλων από την αλήθεια, για να δικαιολογηθεί η αγωνιστική ανεπάρκεια της ομάδας τους στον συγκεκριμένο αγώνα, και ένα ψεύτικο "άλλοθι" προς τους φιλάθλους των Μεγάρων που βλέποντας την πραγματικότητα άρχισαν να τους ζητούν εξηγήσεις. !

Διαβάστε εδω http://byzas.blogspot.com/2010/05/blog-post_1310.html


Μία ερώτηση στους φωνασκούντες Μεγαρείς: "Το βίντεο το είδατε;"

Γιατί αν το είχατε δει δεν θα είχατε εκτεθεί στο πανελλήνιο με τις υπερβολικές δηλώσεις σας. Το βίντεο του sportrikala http://www.sportrikala.gr/article/10435/ (στο 3.05 λεπτό) και δείτε την φάση του 90' που είναι κάτι παραπάνω απο καθαρή.

Μπορερίτε να το δείτε κι ΕΔΩ : www.aotrikalafc.gr στην αρχική σελίδα

Όπως κι ΕΔΩ:
http://www.youtube.com/watch?v=mZn8eqZiVkc&feature=player_embedded


Η μπάλα βρίσκει καθαρά το κεφάλι του ποδοσφαιριστή Γεωργίου και πέναλτι υπάρχει μόνο στην φαντασία σας.

Προς τι λοιπόν η ευθεία και ανίθηκη επίθεση εναντίον μας; Να δικαιολογήσουμε την πικρία σας την στιγμή εκείνη, αλλά όχι και την συνεχιζόμενη κατασυκοφάντηση και διαστρεύλωση της αλήθειας.

To βίντεο του αγώνα Βύζας - ΑΟ Τρίκαλα δικαιώνει τον κ.Κάκο, και σας εκθέτει κύριοι του Βύζαντα.

Πέρα από κάθε λογική η προσπάθεια να φορτώσετε σε έναν διαιτητή τα λάθη και την ήττα σας. Είναι ανέντιμο, άκρως υποτιμητικό και "κρίμα" για την ιστορική ομάδα σας...

Ο ορισμός του κ. Κάκου από την διοργανώτρια αρχή ήταν τιμή για την κατηγορία, πρόκειται όπως όλοι ξέρουν και είδαμε όλοι στο γήπεδο (Μεγαρείς και Τρικαλινοί) για έναν διαιτητή με εξαίρετα αντανακαστικά και που έφερε εις πέρας χωρίς ΚΑΝΕΝΑ λάθος τον κρίσιμο αυτό αγώνα.

Δεν θέλουμε να πλέξουμε το εγκώμιο κανενός Κάκου, λέμε τα πράγματα όπως εξελίχθηκαν, ότι είδαμε, αλλά και ότι όλοι μπορούν να δουν στο βίντεο του αγώνα.

Εμεις με την διαιτησία που είδαμε από τον κ. Κάκο έχουμε να πούμε μόνο ότι είναι τιμή για το Ελληνικό ποδόσφαιρο να το υπηρετούν τέτοιοι διαιτητές.


Γραφείο Τύπου
ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

2 σχόλια:

  1. Το μόνο που εμείς σαν Blog έχουμε να τονίσουμε, είναι οτι δεν είμαστε η ΠΑΕ Βύζας, αλλά κάποιοι φίλαθλοι της ομάδας. Εκφράζουμε τη δική μας άποψη κι όχι την άποψη της ΠΑΕ Βύζας, που σε κάποια σημεία μπορεί να συμφωνούμε ή να διαφωνούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην ΚΕΔ πρόκειται να βρεθεί την Τρίτη ο πρόεδρος του Βύζαντα Μεγάρων, Δημήτρης Τραγκουμανίδης, έτσι ώστε να διαμαρτυρηθεί για την απόδοση του Τάσου Κάκου στον αγώνα μπαράζ ανόδου στη Β' Εθνική με αντίπαλο τα Τρίκαλα στο στάδιο της Νέας Σμύρνης.(Golden3.gr)

    ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ:Μην ξεχασει ο προεδρος σας το βιντεο του αγωνα.
    θα πεσει ΓΕΛΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!