Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Συνέντευξη του Γιώργου Ζαχαρόπουλου στο sport24

Ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος λίγες ώρες από την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τον Βύζαντα Μεγάρων μίλησε στο Sport24.gr για το νέο σταθμό στην καριέρα του και εύχεται να βρει το 2010 τη νέα του ομάδα στη Β’ εθνική κατηγορία. 


Δύσκολα βλέπουμε ποδοσφαιριστές να φτάνουν στο 38ο έτος της ηλικίας τους και να αγωνίζονται σαν εικοσάρηδες. Ζωντανό παράδειγμα αποτελεί ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος , του οποίου η καριέρα αποδεικνύει το φτωχό επίπεδο που βρίσκεται το ελληνικό σκάουτινκ.

Μετά από τη λύση της συνεργασίας του με τον Ασπρόπυργο οι άνθρωποι της ομάδας των Μεγάρων κινήθηκαν αστραπιαία και απέκτησαν τον Έλληνα εκτελεστή.

Ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος μίλησε στο Sport24.gr για την απόφασή του να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο σε μια ομάδα που είναι έτοιμη να ανέβει κατηγορία.

Τι είναι αυτό που σε έκανε να πεις το «ναι»;

"Είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί. Δεν μπορείς να πας κάπου και ειδικά τον Ιανουάριο όταν δεν υπάρχουν στόχοι. Όταν μίλησα με τον πρόεδρο της ομάδας, Δημήτρη Τραγκουμανίδη, τα βρήκαμε αμέσως. Με ήθελαν, τους ήθελα και τα βρήκαμε. Για εμένα το πιο βασικό είναι να με σέβονται και οι άνθρωποι εκεί μου το έδειξαν. Έτσι και εγώ θα σεβαστώ το συμβόλαιο που έχω υπογράψει".

Παρόλο που βρίσκεσαι στο 38ο έτος της ηλικίας σου όχι μόνο συνεχίζεις να αγωνίζεσαι, αλλά πρωταγωνιστείς κιόλας. Από πού πηγάζει αυτή η δύναμη;

"Άλλο να παίζεις και άλλο να πρωταγωνιστείς. Η καλή ζωή που κάνω, η καλή προπόνηση και η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο με βοηθούν να αγωνίζομαι σε αυτό το επίπεδο. Για μένα αυτό που κάνω είναι χόμπι και επάγγελμα μαζί".

Αν και είναι νωρίς, ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από τη νέα σου ομάδα;

"Τα παιδιά είναι σχεδόν στην ίδια ηλικία και είναι σαν οικογένεια. Ο προπονητής, ο πρόεδρος έχουν δημιουργήσει ένα σύνολο το οποίο είναι δεμένο". 

Ποια πιστεύεις ότι είναι τα στοιχεία που θα βοηθήσουν την ομάδα να ανέβει κατηγορία;

"Προς το παρών μπορώ να κρίνω από τα στατιστικά. Αυτά λένε ότι η ομάδα έχει πολύ καλή άμυνα, αφού σε 14 αγώνες έχει δεχτεί 7 τέρματα. Γι’ αυτό πήρανε έμενα για να μπορούν να κερδίζουν πιο εύκολα."

Θα ήθελες να ευχηθείς κάτι για το 2010;

"Να δούμε το Βύζαντα στη Β’ εθνική κατηγορία. Θα είναι κάτι που θα ευχαριστήσει από τον πρόεδρο της ομάδας μέχρι τον κόσμο και φυσικά εμένα".


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!