Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Τζανετάκος και Καφαντάρης οι νέες μεταγραφές!

Το βράδυ της Παρασκευής ο Μιχάλης Καφαντάρης έλυσε το συμβόλαιό του με τη Ρόδο, ωστόσο δε δυσκολεύτηκε να βρει αμέσως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 25χρονος επιθετικός αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Βύζαντα Μεγάρων που θα έχει ισχύ για ενάμιση χρόνο. Συμφωνία της ομάδας των Μεγάρων και με Πάντο Τζανετάκο. (29/1/2010)

Ελεύθερος έμεινε ο Μιχάλης Καφαντάρης από τη Ρόδο και ήδη έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 25χρονος επιθετικός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Βύζαντα Μεγάρων και το Σάββατο αναμένεται να βρεθεί στα Μέγαρα και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, που θα είναι για ενάμισι χρόνο. Εξάλλου, για τον επικείμενο «γάμο» η mikriliga.com είχε αναφερθεί και στο παρελθόν, όμως τότε η μεταγραφή είχε «κολλήσει» καθώς δεν είχε λύσει τη συνεργασία του με τα «ελάφια».

Σε συμφωνία με τους «κιτρινόμαυρους», άλλωστε, έχει έρθει και ο Πάντος Τζανετάκος. Ο 29χρονος μέσος αναμένεται το Σάββατο να λύσει το συμβόλαιό του με τον Ιωνικό και μετέπειτα να υπογράψει συμβόλαιο ενάμιση έτους.

διαβάστε περισσότερα εδώ κι εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!