Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

19η Αγωνιστική: Βύζας Μεγάρων - Κεραυνός Κερατέας 1-0

Από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας:

Δύσκολη αλλά δίκαιη ήταν η επικράτηση του Βύζαντα επί του Κεραυνού Κερατέας στα Μέγαρα. Οι κιτρινόμαυροι του Νίκου Κουρμπανά έχοντας πολύ άγχος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού πήραν το τρίποντο με το γκολ που σημείωσε στο
71ο λεπτό ο Σεμερτζίδης. Οι ποδοσφαιριστές του Βύζαντα, στο πρώτο μέρος είχαν φλύαρη υπεροχή χάνοντας δυο μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα στο 38ο λεπτό, σε μπαλιά λόμπα του Στρατάκη ο Ζαχαρόπουλος στο σημείο του πέναλτι πρόλαβε την έξοδο του Κάρσου και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην κενή εστία, όμως ο Χριστοφιλέας πρόλαβε να απομακρύνει πριν αυτή περάσει την γραμμή.
Στο 45ο λεπτό καταγράφεται η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όπου και πάλι ο Στρατάκης με κάθετη πάσα βρήκε στο σημείο του πέναλτι τον Αντωνόπουλο, ο οποίος μόνος μπροστά στον Κάρσο πλάσαρε άουτ. Η ομάδα του Κεραυνού από την άλλη πλευρά, είχε την μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 7ο λεπτό, όταν από μπαλιά του Ντελέρνο ο Ντε Σοόυζα σούταρε στην κλειστή γωνία του Ούλμαν ο οποίος μπλόκαρε την μπάλα.

ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 60ο ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...

Στο δεύτερο ημίχρονο οι κιτρινόμαυροι μπήκαν πιο δυνατά ασκώντας μεγάλη πίεση στους φιλοξενούμενους.
Σε αυτό συνετέλεσε και η είσοδος του Μιχελή, ο οποίος άλλαξε την ροή του αγώνα. Στο 60ο λεπτό ο Αντωνόπουλος πάσαρε στον Μιχελή όμως ο Λαμπέρσκι πρόλαβε πριν ο μεσοεπιθετικός του Βύζαντα πλασάρει τον Κάρσο. Πέντε λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα ποδσφαιριστές αφού ο Λαμπέρσκι αποβλήθηκε αντικρίζοντας την δεύτερη κίτρινη κάρτα καθώς ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Ζαχαρόπουλο ο οποίος βρίσκονταν σε θέση για γκολ.
Η αποβολή λειτούργησε υπερ των γηπεδούχων που κατάφεραν στο 71ο λεπτό να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ με λυτρωτή τον Σεμερτζίδη. Ο μικρόσωμος μεσοεπιθετικός σε μια εκτέλεση "σπεσιαλιτέ" γι` αυτόν από πλάγια, κατάφερε να περάσει την μπάλα μέσα από πολλά σώματα ποδοσφαιριστών που βρίσκονταν στην περιοχή ης ομάδα του Κεραυνού και μέσα σε αποθέωση από τους 900 φίλους των γηπεδούχων να γράψει
το 1-0. Οι κιτρινόμαυροι έχασαν ακόμη μια ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όταν στο 84ο λεπτό, και πάλι ο Στρατάκης έβγαλε τον Μιχελή σε θέση βολής, όμως το πλασέ του τελευταίου απέκρουσε ο Κάρσος. Μετά την λήξη του παιχνιδιού οι φίλαθλοι του Βύζαντα χειροκρότησαν θερμά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας αφού με την νίκη αυτή συνεχίζουν το κυνήγι της πρώτης θέσης καθώς βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Παναχαΐκή.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Αθηναίου Ιωσηφίδη τον οποίο εξέθεσε σε κάποιες περιπτώσεις του οφσαίτ ο δεύτερος εκ των βοηθών Γκαβέρας. Καλός ο πρώτος βοηθός Απόκοτος.
Κίτρινες: Αρκουμάνης, Αντωνόπουλος Μαρής Ζαχαρόπουλος από τον Βύζαντα και οι Μπούκας, Λαμπέρσκι (2)κιτρινες (κόκκινη), Ντελέρνο.

ΒΥΖΑΣ: Ούλμαν Ιωάννου Αρκουμάνης Σεμερτζίδης Ατματζίδης
(46΄Μιχελής) Αντωνόπουλος Λισγάρας Μαρής Οκουε
(56΄λ.τ. Ράσιτς)Στρατάκης(89΄Γκούμας)Ζαχαρόπουλος

ΚΕΡΑΥΝΟΣ:Κάρσος Μπάτσος Μπούκας
(84΄Λιούμης) Αναγνώστου Λαμπέρσκι Γκεμίσης
(75΄Κουτρομάνος) Γεωργίου Καλογέρης Χριστοφιλέας
(72΄Μπάτρης)Ντε Σόουζα Ντελέρνο

Στο 55ο λεπτό της συνάντησης, αισθάνθηκε τράβηγμα στους προσαγωγούς και αντικαταστάθηκε ο Εμμάνουελ Οκουε. Εκφράζονται φόβοι ότι ο έγχρωμος επιθετικός έχει πάθει μεγάλη ζημιά, κάτι που θα διαπιστωθεί το πρωί της Δευτέρας όταν ο ποδοσφαιριστής του Βύζαντα θα εξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας κ. Δημητρακόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!