Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Δηλώσεις Παναγιώτη Ατματζίδη για το μπαράζ

"Καταρχάς ευχαριστώ όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο, τόσο στο μπαράζ αλλά κι όλη τη χρονιά. Ήταν ένα παιχνίδι εξαιρετικά αμφίρροπο αλλά ένοιωθα ότι δεν θα το χάσουμε. Ήμασταν καλύτεροι και κυρίαρχοι στα 75 λεπτά από τα 90 του αγώνα.

Η φάση η οποία έκρινε τα πάντα δυστυχώς ήταν το πέναλτι που δεν δόθηκε. Γιατί αν ισοφαρίζαμε, τα πράγματα θα ήταν αλλιώς. Με το αν όμως δεν κάνουμε τίποτα. Έτσι και ενώ είχαμε τα πάντα πριν από 2 εβδομάδες τώρα δεν έχουμε τίποτα.

Θέλω να ξέρετε όλοι, ότι εμείς οι παίχτες ήμασταν μια παρέα που δύσκολα συναντάς σε ομάδες, κι έτσι καταφέραμε να φτάσουμε ως εδώ. Πονάμε για ότι έγινε, μας είναι δύσκολο να το σκεφτόμαστε, όπως και σ’ εσάς.

Πριν 3 χρόνια ήρθα σε μια ιστορική ομάδα, με κόσμο και προσπαθούσαμε κάθε χρόνο να σωθούμε. φέτος άλλαξε αυτό. Ανεβήκαμε επίπεδο και σαν ομάδα και σαν παίκτες.

Τέλος σ’ ότι αφορά τα θλιβερά γεγονότα που έγιναν μεταξύ φιλάθλων και παικτών δεν επιτρέπεται να συμβαίνουν αλλά και οι πλευρές έχουν τα ελαφρυντικά τους.

Μην σταματήσετε να αγαπάτε αυτή την ομάδα και το έμβλημα της, γιατί έχει γράψει, γράφει και θα συνεχίσει να γράφει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σας ευχαριστώ όλους μέσα απ την καρδιά μου."

Ευχαριστούμε τον Παναγιώτη για τις αποκλειστικές δηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!