Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Συνέντευξη τύπου και δηλώσεις

Επεισοδιακή ήταν η συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά τον αγώνα μπαράζ Τρίκαλα-Βύζας Μεγάρων 2-0 που οδήγησε την ομάδα της Θεσσαλίας στη Β’ Εθνική. Ο πρόεδρος των ηττημένων, Δημήτρης Ντραγκουμανίδης, μέσα σε τεταμένη ατμόσφαιρα αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις, ενώ οι Μεγαρείς ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά εναντίον του διαιτητή Κάκου για την απόφασή του να μην υποδείξει πέναλτι υπέρ της ομάδας τους στις καθυστερήσεις στις καθυστερήσεις.

Η φάση που ''άναψε τα αίματα'' έγινε στο 91’, όταν σε σουτ του Λισγαρά οι άνθρωποι του Βύζαντα υποστηρίζουν ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του Καρρά. Ο κ. Κάκος διέταξε να συνεχιστεί το ματς και στην αντεπίθεση τα Τρίκαλα πέτυχαν το γκολ με το οποίο έγινε το τελικό 2-0.

Ο πρόεδρος του Βύζαντα αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις λέγοντας: «Δεν θέλω να μιλήσω, γιατί αν το κάνω θα πω μεγάλες αλήθειες. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Πλεονέκτημα σε πέναλτι δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου, αλλά το είδα σήμερα».

Εκ μέρους των ηττημένων μίλησε ο Αντώνης Υψηλάντης, υπεύθυνος Τύπου της ομάδας, ο οποίος είπε: «Όπως είδατε, δικαιούμασταν σήμερα κάτι παραπάνω. Είναι ντροπή αυτοί οι άνθρωποι, άνθρωποι σαν τον Κάκο να ασχολούνται με τη διαιτησία και να στερούν από μια πόλη 45 χιλιάδων κατοίκων το δικαίωμα να πανηγυρίσει. Θα κινηθούμε νομικά, ο Κάκος στέρησε το ψωμί από 35 οικογένειες».

Ο βοηθός προπονητής του συλλόγου, Αλέκος Σταματιόλης δήλωσε από την πλευρά του: «Μας άξιζε κάτι περισσότερο. Ο κόσμος της ομάδας ήταν καταπληκτικός. Η αίσθησή μου είναι ότι ήταν χέρι, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά, αφού δεν έχω δει τη φάση στο βίντεο».

Τέλος, ο τεχνικός των Τρικάλων, Σάββας Παντελίδης τόνισε: «Μέχρι το 30’ ο Βύζας Μεγάρων ήταν καλύτερος. Εμείς ευτυχίσαμε όμως να σκοράρουμε στη συνέχεια. Πιστεύω ότι δίκαια νικήσαμε και μπορούμε να πανηγυρίζουμε την άνοδο».


πηγή: sport-fm και mikriliga

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!