Σάββατο 15 Μαΐου 2010

34η Αγωνιστική:Καλλιθέα - Βύζας Μεγάρων 3-1

(5' Κατσαρός σουτ, 36' Τεγούσης φάουλ, 75' Κισκαμπάνης σουτ - 86' Λισγάρας κεφ)
Μετά το 1-0 ο Βύζας είχε κατοχή και έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τους Όκουε και Αντωνόπουλο, ενώ η Καλλιθέα είχε δοκάρι με τον Ζουμπουλάκη.

Καλλιθέα (Στάθης Σταθόπουλος): Αθανασόπουλος, Ζουμπουλάκης, Γουσούλης (74' Αρκούδας), Κισκαμπάνης, Κουτρουμπής, Τεγούσης, Φουντουκίδης, Κατσαρός, Πλατέλας, Παπαναστασίου (82' Μουσταφίδης), Κάκαβος (52' Ηρακλής).
Βύζας Μεγάρων (Μάρκος Μαυρομάτης): Ούλμαν, Ιωάννου, Γκούμας, Αρκουμάνης (46' Τζανετάκος), Ράσιτς, Ατματζίδης, Αντωνόπουλος (67' Καραπλάκας), Καφαντάρης, Λισγάρας, Όκουε (76' Μιχελής), Στρατάκης.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλόπουλος (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μποζατζίδης, Σαραϊδάρης (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ζουμπουλάκης, Γουσούλης - Τζανετάκος, Γκούμας
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Επιστροφή στα «σαλόνια» της Β' Εθνικής για την Καλλιθέα που νίκησε τον Βύζαντα Μεγάρων στο «Ελ Πάσο» και στέφθηκε πρωταθλήτρια του Νότου. Από την άλλη πλευρά, οι «κιτρινόμαυροι» θα διεκδικήσουν την άνοδο μέσω του μπαράζ με τα Τρίκαλα. Στο δια ταύτα, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και άνοιξαν μόλις στο 5ο λεπτό το σκορ, όταν μετά από ενέργεια του Πλατέλλα ο Κατσαρός «κεραυνοβόλησε» τον Ούλμαν. Η πίεση από πλευράς «κυανολεύκων» συνεχίστηκε και στο 18' το σουτ του Ζουμπουλάκη προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του Βύζαντα. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσουν στο 22', αφού Καφαντάρης και Όκουε δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Αθανασόπουλο. Επιπλέον, ο Αντωνόπουλος από πλεονεκτική θέση στο 24' δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της Καλλιθέας. Ο νόμος του ποδοσφαίρου τέθηκε σε ισχύ για μια ακόμα φορά κι ενώ τα Μέγαρα έχασαν τις κλασικές ευκαιρίες, οι «μπλε» πήραν προβάδισμα δυο τερμάτων χάρη σε ένα εκπληκτικό φάουλ του Τεγούση από απόσταση 45 μέτρων. Ο Κισκαμπάνης απομάκρυνε τη μπάλα μετά το σουτ του Ράσιτς στο 38' και με αυτό τον τρόπο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος. Οι ευκαιρίες ήταν λιγοστές στην επανάληψη σε σύγκριση με το πρώτο ημίχρονο, αλλά σε μια από αυτές (75') ο Κισκαμπάνης έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Καλλιθέας, ενώ το μόνο που καταφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με κεφαλιά του Λισγάρα λίγο πριν τελειώσει η αναμέτρηση.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!