Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Τα τελευταία νέα πριν το μπαράζ ανόδου

Αισιόδοξος για τον αγώνα μπαράζ με τα Τρίκαλα παρουσιάστηκε με δηλώσεις του ο προπονητής του Βύζαντα Δημήτρης Αρναούτης. Ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων μιλώντας στην ιστοσελίδα της μεγαρίτης ομάδας ανέφερε τα εξής: "Πρόκειται για έναν αγώνα στον οποίο και οι δυο ομάδες παίζουν τους κόπους της χρονιάς. Έυχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και όποια ομάδα είναι πιο σοβαρή αλλά και πιο τυχερή να κερδίσει. Ευελπιστώ ότι νικήτρια θα είναι η ομάδα μου. Ο Βύζας δικαιούται τήν άνοδο στη Β' Εθνική αφου έκανε μια εκπληκτική πορεία, ξεκίνησε πρώτος, τερμάτισε πρώτος όμως έχασε την απευθείας άνοδο στην ισοβαθμία με την Καλλιθέα. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Εμείς τώρα κοιτάμε μόνο τον αγώνα μπαράζ και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε ότι το καλύτερο μέσα στο γήπεδο ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας".

Στο αγωνιστικό μέρος οι παίκτες του Βύζαντα ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το απόγευμα της Παρασκευής στο γήπεδο των Μεγάρων παρουσία του Προέδρου Δημήτρη Τραγκουμανίδη. Μετά το τέλος της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο "ΜΙΣΤΡΑΛ" της Καστέλλας. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός του τραυματία Μαρρή, του τιμωρημένου Γκούμα αλλά και του ανέτοιμου Σεμερτζίδη. Οσον αφορά την διάθεση των εισιτηρίων που έχουν απομείνει, αυτά θα διατίθενται το πρωί του Σαββάτου από τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ Μιχ. Γούναρη με τον οποίο όσοι επιθυμούν μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6932938331 και να παραλαμβάνουν το εισιτήριό τους με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Διευκρινίζεται για ακόμη μια φορά ότι στα εκδοτήρια του γηπέδου της Ν. Σμύρνης δεν θα διατεθούν εισιτήρια. Πάντως η κινητοποίηση στις τάξεις των φιλάθλων των Μεγάρων είναι μεγάλη. Μέχρι στιγμής υπολογίζεται ότι γύρω στα 5 λεωφορεία θα αναχωρήσουν για την Ν. Σμύρνη και θα μεταφέρουν τους φιλάθλους δωρεάν αφού αυτά ναυλώνονται από τον δήμο Μεγάρων. Η αναχώρηση των πούλμαν θα γίνει το Σάββατο στις 3:00 το απόγευμα από την πλατεία Λυτάρα. Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας αναμένεται να βρεθούν και αρκετοί φίλαθλοι οι οποίοι θα προσπαθήσουν με το δικό τους τρόπο να εμψυχώσουν τους κιτρινόμαυρους ποδοσφαιριστές.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!