Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Β Φάση Κυπέλλου: Θρασύβουλος - Βύζας Μεγάρων 1-0

Αποκλεισμός για τον Βύζα από τη Β Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος 1-0 από τον Θρασύβουλο, στο 85ο λεπτό, ενώ στο 75ο λεπτό, ο Βύζας έμεινε με 10 παίκτες.

Όπως μας ενημέρωσε ο φίλος Ανέστης Τσακίρογλου:
Ο Θρασύβουλος ύστερα απο ένα αμφίροπο παιχνίδι και μπροστά σε 400 φιλάθλους επικράτησε του Βύζαντα Μεγάρων 1-0 και πέρασε στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Θρασύβουλος θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο την ομάδα της Βέροιας σε διπλούς αγώνες. Το χρυσό γκόλ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Καλαμιώτης στο 84' με δυνατό σούτ έξω απο την περιοχή. Η ομάδα του Βύζαντα διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή Βουράνη για ένα πέναλτι σε ανατροπή του Ζάρκου 77' προκαλώντας θύελλα διαμαρτυριών. Ο παίκτης στην εν λόγω φάση αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα γιατί όπως ισχυρίστηκε ο ρέφερι απο την Λέσβο ο παίκτης έκανε θέατρο. Οι Μεγαρείς έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Βουράνη (Λέσβου)
Βοηθοί: Σγάντζος-Κοτζαμανίδης(Πειραιά). 4ος:Ανδρονικίδης(Πειραιά).
Κίτρινες: Προβατίδης 26' Καλαμιώτης 36' Πλαβούκος 43' Ζάρκος 44' Βλάχος Θ. 43' Κρητικός 56' Ρεκλείτης 63'.
Κόκκινες: Ζάρκος 77'(δεύτερη κίτρινη), Καλαμιώτης 90+2(δεύτερη κίτρινη).

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ(προπονητής Στάθης Σταθόπουλος): Ξενοδόχοβ, Τζιωρτζόπουλος, Σύρος, Μπακάλης, Σταυροθανσόπουλος, Βασιλείου, Σκόνδρας(64' Ζαπαλάου), Πλαβούκος(89'Γεωργιάδης), Προβατίδης, Καλαμιώτης, Σερέπας(90+2).
ΠΑΓΚΟΣ: Σταυριανός, Βέκα, Ζαπαλάου, Ανδρίκος, Γεωργιάδης, Πάνος,Μουκίδης.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(προπονητής Θύμιος Γεωργούλης): Παναγόπουλος, Γρομητσάρης(31' Λαμπρόπουλος), Βλάχος Θ, Ζάρκος, Χαρτσιάς(87'Αρναρέλλης), Ταμπάκης, Βελέτης, Σπαγγής, Ρεκλείτης(68' Σιώκος), Μπιτσάκος, Κρητικός.
ΠΑΓΚΟΣ: Πουρής, Λαμπρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Σιώκος, Αρναρέλλης, Σταμέλος, Δημητρίου.

ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ***Παρόντες στο γήπεδο ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ κ.Μιχάλης Τζανόπουλος, οι προπονητές Αλέκος Βοσνιάδης(Απόλλωνα Σμύρνης), Νίκος Παντέλης(Καλλιθέα), Μίλτος Γκόφας, Γιώργος Αδάκτυλος, η Ρούλα Πατήλα, ο διαιτητής Αριστείδης Βάτσιος που κάθισε μαζί με τον παρατηρητή διαιτησίας Μιχάλη Τσινιάρη οι πρόεροι του Βύζαντα Κώστας Κοσσυβάκης και Σωτήρης Μασούρης.



Άδεια Creative Commons
Αυτό το άρθρο χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Μη εισαγόμενο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!