Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Βύζας σχετικά με την πώληση της ομάδας

Δελτίο Τύπου εξέδωσε στις 15 Δεκεμβρίου 2010 η ΠΑΕ ΑΓΣ Βύζας σχετικά με την ενδεχόμενη πώληση του πακέτου των μετοχών από τον κύριο Δημήτρη Τραγκουμανίδη σε Μεγαρίτες επιχειρηματίες. Για πρώτη φορά η ομάδα είναι στο όριο διάλυσης και υποβιβασμού. Είναι πραγματικά κρίμα για μια ιστορική ομάδα (που μάλιστα είναι καλή και αγωνιστικά) να υποβιβαστεί. Ακολουθεί το ΔΤ:
"Τις προθέσεις του σχετικά με την πώληση της ΠΑΕ σε Μεγαρίτες επιχειρηματίες ανακοίνωσε και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Βύζαντα ο πρόεδρος Δ. Τραγκουμανίδης. Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ την περασμένη Πέμπτη επισκέφθηκε τους παίκτες στα αποδυτήρια, και αφού τους εξόφλησε τους μισθούς του μηνός Οκτωβρίου, τους γνωστοποίησε πως είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει τις μετοχές του αποκλειστικά και μόνο σε Μεγαρίτες επιχειρηματίες.

Μάλιστα ο κ. Τραγκουμανίδης τόνισε πως εάν αυτό δεν πραγματοποιηθεί, είναι διατεθειμένος να δώσει σε όλους τους ποδοσφαιριστές τις ελευθέρες τους ώστε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να επιλέξουν οι ίδιοι την ομάδα στην οποία θα συνεχίσουν την καριέρα τους.

Όπως φαίνεται οι εξελίξεις στη ΠΑΕ Βύζας είναι ραγδαίες αφού αν δεν βρεθεί λύση το ενδεχόμενο όχι μόνο της διάλυσης αλλά και του υποβιβασμού της ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα είναι ορατό.

Από την πλευρά της ΠΑΕ ευελπιστούν πως θα βρεθεί λύση, αφού θεωρούν πως κάποια στιγμή φίλαθλοι αλλά και επιχειρηματίες των Μεγάρων οφείλουν να σκύψουν πάνω από το πρόβλημα της ομάδας και θα δώσουν το παρόν ώστε αυτή να μην διαλυθεί. Οφείλουν να στηρίξουν μια ομάδα η οποία αποτελεί την ομάδα «θρύλος» για την πόλη των Μεγάρων την οποία εδώ και έξι χρόνια ο σημερινός πρόεδρος στήριξε ματώνοντας οικονομικά, παίρνοντας την χρεωμένη και κάνοντας την μία από τις πιο υγιή οικονομικά ΠΑΕ στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της χώρας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!