Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

14η Αγωνιστική: Βύζας Μεγάρων - Αίας Σαλαμίνας 1-2

Δυστυχώς η ομάδα μας ηττήθηκε με 2-1 εντός έδρας από τον Αίαντα κι έτσι έχασε την ευκαιρία να παραμείνει κοντά στην κορυφή.
Ο Μουσταφίδης ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα με τα δύο γκολ που πέτυχε. Ο μεσοεπιθετικός των φιλοξενούμενων σκόραρε στο 6' με πλασέ έπειτα από κόρνερ του Καραχάλιου και ακολούθως στο 32' με πέναλτι (την παράβαση κέρδισε ο Δελαπόρτας από τον Μωυσίδη). Στο 30', ο Βύζας είχε ισοφαρίσει προσωρινά με κεφαλιά του Ατματζίδη έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Στρατάκη. Οι παίκτες του Βύζα για άλλο ένα παιχνίδι είχαν την κατοχή, είχαν ορισμένους καλούς συνδυασμούς, αλλά δυστυχώς μόλις ισοφάρισαν ένα δικό τους παιχνίδι, ο διαιτητής έδειξε πέναλτι μέσα σε πολλές αντιδράσεις. Στην επανάληψη ο Βύζας είχε πάλι την υπεροχή χωρίς όμως να δημιουργήσει την κλασσική ευκαιρία κι έτσι χάθηκαν 3 πολύτιμοι βαθμοί.

Βύζας Μεγάρων (Μουράτ Σεροπιάν): Ούλμαν, Ταμπάκης (40' Δήμου), Ιωάννου, Ρούσσος, Γκούμας, Ρωμαϊδης (70' Μουστάκης), Ατματζίδης, Νταντάμης, Μωυσίδης (83' Αρκουμάνης), Στρατάκης, Οκουε.

Αίας Σαλαμίνας (Σάκης Βερούτης): Πονηρός, Σιέρρας, Μακρόπουλος, Θέος (63' Πρισιμιτζής), Τερλελής, Μουσταφίδης, Κοκλιώτης, Δελαπόρτας (68' Ρόππας), Καραχάλιος, Αντωνίου (82' Χρίστο), Νέσκιορ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπινιχάκης (Λασιθίου)
ΒΟΗΘΟΙ: Παπαδοπετράκης (Λασιθίου), Συνιοράκης (Ρεθύμνου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!