Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Φιλικό: Βύζας - Ασπρόπυργος 0-0

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο το φιλικό τεστ του Βύζαντα Μεγάρων με αντίπαλο τον Ασπρόπυργο, το οποίο διεξήχθη στη μνήμη του αδικοχαμένου Κώστα, γιου του προέδρου των «κιτρινόμαυρων», Δημήτρη Τραγκουμανίδη. Το τεστ έληξε 0-0, ενώ η ομάδα των Μεγάρων απένειμε πλακέτες και μετάλλια με το τέλος της αναμέτρησης. (7/3/2010)

Στο 0-0 έμεινε Βύζας Μεγάρων και Ασπρόπυργος στο φιλικό τεστ που διεξήχθη στο γήπεδο των Μεγάρων παρουσία περίπου 500 ατόμων ανάμεσα στα οποία βρέθηκαν και παιδιά των Ακαδημιών. Πρόκειται για το ετήσιο φιλικό μνημόσυνο που διοργανώνουν οι «κιτρινόμαυροι» στη μνήμη του αδικοχαμένου Κώστα, γιου του προέδρου του Βύζαντα Μεγάρων, Δημήτρη Τραγκουμανίδη.

Με τη λήξη του παιχνιδιού τιμήθηκαν ο νυν προπονητής του Βύζαντα, Μάρκος Μαυρομάτης, που ήταν το 2000 προπονητής της Αγίας Ελεούσας, όπου αγωνιζόταν ο αδικοχαμένος Κώστας. Δόθηκαν ακόμη μετάλλια στις ακαδημίες του Βύζαντα, στους διαιτητές του αγώνα, Περάκη, Λιόση και Γούναρη του συνδέσμου Αθήνας, στους παίκτες του Ασπρόπυργου και στον αρχηγό της ομάδας των Μεγάρων, Γιάννη Ιωάννου.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Σταυριανός, Καραμπλάκας, Ράσιτς, Λισγάρας, Μαρής, Τζανετάκος, Στρατάκης, Μιχελής, Ζαχαρόπουλος, Ατματζίδης, Καφαντάρης. Επαιξαν ακόμη οι: Διαμαντής, Ταμπάκης, Τσατσαρώνης, Ιωάννου, Γκούμας, Χωραβάτης, Ρούσσος, Μαζιώτης, Παπαευθυμίου και Κιολιάκης.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Παλιγγίνης, Καλογρίδης, Καραγιάννης, Κριαράς, Πανταζόπουλος, Προβίδας, Σαββίδης, Σαχσανίδης, Σπυρόπουλος, Τσούπρος, Μπραντάν. Αγωνίσθηκαν και οι: Αγγελόπουλος, Βλάχος, Γκουντελίτσας, Κατσικάρης, Νταφόπουλος, Ξύδης.

*** Στο γήπεδο βρέθηκε και ο τεχνικός του Παναιγιάλειου, Πέτρος Δημητρίου, ο οποίος έχει περάσει στο παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Βύζαντα Μεγάρων.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!