Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

28η Αγωνιστική: Βύζας Μεγάρων - Παναργειακός 3-0

(39' Ατματζίδης σουτ, 45', 90+3' Μιχελής σουτ)

Ο Βύζας Μεγάρων καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα επικράτησε και του Παναργειακού με 3-0 και συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του για την Β Έθνική.ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: ΜΑΡΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΒΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠAΛΑ
Κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα ο δυνατός άνεμος που δυσκόλευσε τις προσπάθειες και των είκοσι οκτώ ποδοσφαιριστών.
Ο Βύζας αγωνίστηκε χωρίς πέντε βασικά στελέχη. Καμίλ Ούλμαν, Γιώργος Ζαχαρόπουλος,  Βασίλης Ντούνης και Εμμάνουελ Όκουε, παρόλα αυτά, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια επικράτησε.
Πρώτος παίκτης του αγώνα αναδείχθηκε ο Γιώργος Αντωνόπουλος μαζί με τους σκόρερς των δυο τερμάτων Π. Ατματζίδη και Στ. Μιχελή χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.
Από τους φιλοξενούμενους του Δημήτρη Μπαντάκου που αγωνίστηκαν χωρίς τους τιμωρημένους Σκόνδρα, Δρούλια, Χατζόπουλο και Σταματέλλο, άρεσαν οι Πλεμμένος, Κατσαούνης και Καλυβόπουλος
Οι «λύκοι», οι οποίοι αντιμετωπίζουν αρκετά διοικητικά και οικονομικά προβλήματα
αγωνίστηκαν χωρίς άγχος στάθηκαν αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο και τα έπαιξαν όλα για όλα.


ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: ΦΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΡΕ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥΣτο 3’σούτ του Στρατάκη πέρασε σύριζα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κατσαούνη.Τρια λεπτά αργότερα σουτ του Πλεμμένου απέκρουσαν οι αμυντικοί του Βύζαντα και ο Ζυγούρης από κοντά δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Σταυριανό.
Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκούμας έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Στράτος Μιχελής πρώην παίκτης του Παναργειακού που είχε μπεί αλλαγή στην θέση του Μιχάλη Μαρή που τραυματίστηκε πέτυχε το 2-0.
Στο 48΄δυνατό σούτ του Μοντεσάτου πέρασε ξυστά άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σταυριανού.
Στο 76΄σέντρα σουτ του Πλεμμένου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Σταυριανός σε κόρνερ.
Οι γηπεδούχοι απάντησαν με το βολέ του Μαζιώτη στο 85΄να αποκρούει εντυπωσιακά ο Κατσαούνης σε κόρνερ, ενώ στο 86΄ σουτ του Γκούμα απέκρουσε επάνω στην γραμμή ο Παπαγεωργίου. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Μιχελής, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο το γέμισμα του Αρκουμάνη και απέναντι στον Κατσαούνη δεν δυσκολεύθηκε να πλασάρει και να γράψει το 3-0.

Άριστος ο διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου) και πολύ καλοί οι βοηθοί του
κ.κ. Διαμάντης (Ηλείας), Τίκας (Ηπείρου)
Κίτρινες: Γκούμας (44’) Ατματζίδης (66΄) και Πατίδης (65΄)
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (προπονητής Νίκος Μαυρομμάτης):
Σταυριανός,Ιωάννου,Γκούμας,Αρκουμάνης,Ράσιτς,Ατματζίδης,Αντωνόπουλος,Καφαντάρης (86΄Καραμπλάκας),Λισγάρας,Μαρής (27΄λ.τ. Μιχελής) Στρατάκης (67΄Μαζιώτης)
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ(προπονητής Δημήτρης Μπατάκος)
Κατσαούνης, Πατίδης, Καλυβόπουλος, Κουτσοδήμος,Ζυγούρης, Λετιέρι (18’ λ. τ. Παπαγεωργίου), (77΄Αντωνόπουλος),Σαραφαντώνης, Μοντεσάντος, (88΄Νέζος) Παπαδόπουλος, Πλεμμένος

από byzas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!