Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

O Κουρμπανάς στον πάγκο του Βύζαντα!

Νέα αλλαγή σκυτάλης είχαμε στον πάγκο του Βύζαντα Μεγάρων. Ο Σέζαρ Ροζάλες αποτελεί παρελθόν μετά την εντός έδρας ήττα από το Κορωπί (σ.σ. υπέβαλλε την παραίτηση του όπως υποστήριξαν διοικητικοί κύκλοι) και ο «διάδοχος» του είναι ο Νίκος Κουρμπανάς.

Ο 46χρονος τεχνικός, ο οποίος εργαζόταν μέχρι πρότινος στη Λαμία, έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο Δημήτρη Τραγκουμανίδη και έπιασε από σήμερα δουλειά. Στο παρελθόν ο κ. Κουρμπανάς έχει δουλέψει ακόμα στη Μαρκό, τη Δόξα Βύρωνα, τον Αιολικό, την Παναχαϊκή, την Καλλιθέα, την Κέρκυρα, τον Φωστήρα, τη Νίκη Βόλου και τον Ολυμπιακό Βόλου.

Να σημειωθεί ότι ο έμπειρος τεχνικός έγινε ο τέταρτος προπονητής που αλλάζουν φέτος οι «κιτρινόμαυροι» αφού πριν τον Ροζάλες είχαν καθίσει στον πάγκο ο Αντώνης Κασδοβασίλης και ο Πέτρος Δημητρίου. Ο Ροζάλες, μάλιστα, δεν συμπλήρωσε ούτε μήνα στην τεχνική ηγεσία αφού προσλήφθηκε στις 27 Δεκεμβρίου και στα τέσσερα παιχνίδια που καθοδήγησε την ομάδα είχε δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.

Επίσημη Ανακοίνωση:

Η διοίκηση της Π.Α.Ε. ΒΥΖΑΣ ανακοινώνει επίσημα την πρόσληψη του ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΡΜΠΑΝΑ ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο νέος τεχνικός του Βύζαντα συμφώνησε σε όλα με τον Πρόεδρο της Π.Α.Ε. ΒΥΖΑΣ κ. Δημ. Τραγκουμανίδη και ήδη έπιασε δουλειά προπονώντας για πρώτη φορά τους κιτρινόμαυρους. Στενός του συνεργάτης θα είναι ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΤΣΙΡΗΣ, ο οποίος ενημέρωσε τον νέο τεχνικό του Βύζαντα σχετικά με θέματα που αφορούν την ομάδα αλλά και το έμψυχο υλικό.
Το διοικητικό συμβούλιο της Π.Α.Ε. ΒΥΖΑΣ ευχαριστεί τον απερχόμενο τεχνικό ΣΕΖΑΡ ΡΟΖΑΛΕΣ για την μέχρι τώρα συνεργασία τους στον Βύζαντα και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

Για το Γραφείο Τύπου
Αντώνης Γ. Υψηλάντης



Βιογραφικό του Ν. Κουρμπανά

πηγή1

πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!