Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Μεταγραφές...

Την περίπτωση του Γιάννη Πανέτσου εξετάζει η διοίκηση του Βύζαντα Μεγάρων μαζί με τον προπονητή Σέζαρ Μιγκέλ Ροζάλες.

Ο 23χρονος επιθετικός αγωνίζεται στον Αήττητο Σπάτων στο περιφερειακό πρωτάθλημα και θεωρείται καλή περίπτωση για την γραμμή κρούσης από τους ανθρώπους των "κιτρινόμαυρων".

Να σημειωθεί πως ο Γιάννης Πανέτσος έχει περάσει από τον Άγιο Δημήτριο, με θητεία στη Γ' Εθνική, μετά πήγε στον Φωστήρα όπου πανηγύρισε την άνοδο από το Περιφερειακό πρωτάθλημα στη Γ' Εθνική και στη συνέχεια πέρασε από Πανναξιακό και Αήττητο Σπάτων.

Μετά από τη δεδομένη απόκτηση του Κώστα Αποστολάκη, αλλά και τη δοκιμή από τον τεχνικό Σέζαρ Μιγκέλ Ροζάλες του Γιάννη Πανέτσου, ο Βύζας Μεγάρων έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Γιάννη Τζήμα από τον Εθνικό.

Ο έμπειρος αμυντικός έχει μείνει ελεύθερος από τον σύλλογο του Πειραιά και σύμφωνα με τα τελευταία νέα έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση των "κιτρινόμαυρων".

Εκτός αυτού, ο Σέζαρ Μιγκέλ Ροζάλες τσεκάρει από την προπόνηση του Σαββάτου τον πρώην επιθετικό της Αναγέννησης Άρτας Μαντού Ντίξον.

Αντιθέτως, απορρίφτηκε ο Παρλασίνο, ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον Κεραυνό Κερατέας, ενώ παρελθόν θα αποτελέσει ο Αρκάδιος Βαζέχα.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!