Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2007

Βύζας-Αχαρναϊκός 2-1

Σ’ ένα παιχνίδι που θύμισε ντέρμπι από τα παλιά, ο Βύζας επιβλήθηκε 2-1 του Αχαρναϊκού. Οι γηπεδούχοι είχαν από την αρχή του αγώνα πάθος και αποφασιστικότητα για την νίκη και φάνηκε πως ο νέος τους τεχνικός κ. Π. Δημητρίου τους έχει περάσει την δική του νοοτροπία.
Οι κιτρινόμαυροι εκτός από την ομάδα του Αχαρναϊκού κατάφεραν να… «κερδίσουν» και την σθεναρή αντίσταση της… «διεθνούς» διαιτητού κας Μήτση, η οποία αρνήθηκε σε δύο περιπτώσεις καθαρά πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων. Η πρώτη στο 15ο λεπτό, όταν από μπαλιά του Μάγγου ο Βιλανάκης βρέθηκε μέσα στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Μωυσιάδη, όμως η διαιτητής από τον Πειραιά έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Η δεύτερη φάση έγινε στο 51ο λεπτό. Ο Μπασιούκας έκανε προσωπική ενέργεια μπήκε στην περιοχή των φιλοξενουμένων και ανατράπηκε από τον Βατίστα. Και σ’ αυτή την περίπτωση η κα Μήτση αρνήθηκε το πέναλτι.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 34ο λεπτό. Σε εκτέλεση κόρνερ του Σεμερτζίδη ο Παππάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Εμβρονήτου Παπαδόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 67ο λεπτό, όταν σε φάουλ-λόμπα του Σταμπουλή ο Βατίστας πρόλαβε τον Κόη που επιχειρούσε έξοδο και με κεφαλιά έγραψε το 1-1. Η λύτρωση για τους κιτρινόμαυρους ήρθε στο 81ο λεπτό. Ο Στασινός ανατράπηκε έξω από το ημικύκλιο της περιοχής κερδίζοντας φάουλ. Το φάουλ εκτέλεσε απευθείας ο Σεμερτζίδης στέλνοντας την μπάλα στο… «παραθυράκι» του τερματοφύλακα Παπαδόπουλου και γράφοντας το τελικό (2-1) υπέρ του Βύζαντα.
Από τους γηπεδούχους άρεσαν οι Παππάς, Μεϊδάνης, Θωμάς, Σεμερτζίδης και Βιλανάκης χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.
Βύζας: Κόης, Στασινός, Θωμάς, Παππάς, Μεϊδάνης, Μάγγος (76ο Ατματζίδης), Σεμερτζίδης (83ο Μαζιώτης), Ζαχαρόπουλος (29ο Τάτσης), Μπασιούκας, Ιντζόγλου, Βιλανάκης.

Εδω θα πρεπει να σημειωθει και τα καραγκιοζιλικια του τερματοφυλακα των φιλοξενουμενων,Παπαδοπουλου.Εκανε καθυστερησεις οσο το σκορ ηταν 1-1,επεσε θεαματικα απο ενα χαρτακι που λανθασμενα οι φιλαθλοι του Βυζαντα πεταξαν,και δεν σταματησε να βριζει και να προκαλει την εξεδρα.Μαλιστα μας προσκαλουσε στην εδρα τους για να γινουν οι γνωστοι τραμπουκισμοι.Κι ολα αυτα με χωρις την παραμικρη παρατηρηση απο τον διαιτητη ή απο τον 4ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!