Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Συνέντευξη Στασινόπουλου στην Ώρα των Σπορ


Ανέλαβε την συγκεκριμένη ομάδα σε μια αρκετά δύσκολη στιγμή την 7η αγωνιστική και κατάφερε να προσδώσει χαρακτήρα νικητή πραγματοποιώντας ένα καταπληκτικό σερί νικών. Ο λόγος για τον Βασίλη Στασινόπουλο ο οποίος από τη στιγμή που κάθισε στον πάγκο του Βύζαντα Μεγάρων κατάφερε να αλλάξει την ψυχολογία στις τάξεις του συλλόγου και εκεί που η ομάδα είχε συγκεντρώσει τις επτά πρώτες αγωνιστικές 1 βαθμό, πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής.

Ο ίδιος σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ΩΡΑ των σπορ δεν αρνήθηκε να μιλήσει για την πορεία και την προσπάθεια που έχει καταφέρει τόσο εκείνος όσο και οι ποδοσφαιριστές τους τελευταίους μήνες, για την αφαίρεση των πέντε βαθμών αλλά και για την εικόνα του πρωταθλήματος την οποία καυτηρίασε έντονα. Αρχικά, ο έμπειρος προπονητής έκανε μια μίνι αναφορά στην πορεία του κιτρινόμαυρου συλλογου λέγοντας: Εάν θέλετε να σας πω την εικόνα που έχουμε αγωνιστικά, πιστεύω ότι έχουμε πετύχει το στόχο διότι μαζί με το παιχνίδι με την Κύμη θα φτάσουμε τους 37 βαθμούς. Βέβαια εάν η ομάδα είχε ζητήματα και προβλήματα από την περσινή σεζόν, αυτό είναι μια άλλη ιστορία που δεν μπορώ να σας την πω εγώ.

Εμείς έχουμε προσπαθήσει αρκετά μέσα στο γήπεδο γεγονός που το αποτυπώνει και η βαθμολογική κατάταξη. Από εκεί και πέρα, είτε πάρουμε πίσω τους βαθμούς είτε όχι θεωρώ ότι εμείς θα σωθούμε.

Ερωτηθείς, τι ήταν εκείνο που άλλαξε από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα και που οφείλεται το μυστικό της επιτυχημένης πορείας, ο έμπειρος προπονητής πρόσθεσε: Θεωρώ ότι είμαστε μια πραγματική οικογένεια διότι υπάρχουν καλοί χαρακτήρες στην ομάδα οι οποίοι μάλιστα είναι και αξιόλογοι ποδοσφαιριστές. Μπορεί να έχουμε κάποια οικονομικά προβλήματα όπως οι περισσότερες ομάδες όμως θεωρώ ότι κάνουμε μεγάλο αγώνα και στο τέλος η προσπάθεια μας θα αποφέρει καρπούς.

Όσον αφορά στα στοιχεία που άλλαξα, θεωρώ ότι έγιναν ριζικές αλλαγές από το κομμάτι της ψυχολογίας μέχρι και στην τακτική. Βρήκα την ομάδα μόλις ανέλαβα σε κακή κατάσταση καθώς είχε συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό. Παρ’ όλα αυτά, μιλήσαμε με τα παιδιά και συμφωνήσαμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Το καταφέραμε και θεωρώ ότι έχουμε κερδίσει τον σεβασμό όλων.

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Στασινόπουλος σχολίασε με καυστικό τρόπο την εικόνα του πρωταθλήματος, λέγοντας: Η εικόνα του πρωταθλήματος δε μου αρέσει καθόλου διότι ομάδες που έχουν βγει εκτός στόχου ή που έχουν σωθεί είναι αδιάφορες, ενώ εμείς πριν μερικούς μήνες ματώναμε για να κερδίσουμε.

Έχει αλλοιωθεί η εικόνα διότι αρκετές ομάδες περνούν αλώβητες από δύσκολες έδρες, τη στιγμή που εμείς κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Όσον αφορά στην κορυφή θεωρώ ότι ο Πανελευσινιακός θα κόψει πρώτος το νήμα.

Στον επίλογο του ο Βασίλης Στασινόπουλος έκανε τη δική του ευχή υποστηρίζοντας: Θέλω να ευχηθώ καλό Πάσχα σε όλους με υγεία και εάν καμιά φορά κάνουμε λάθη στο γήπεδο και λέμε κάποια κουβέντα παραπάνω θα πρέπει τη στιγμή που βγαίνουμε από το γήπεδο όλα να ανήκουν στο παρελθόν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!