Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

9η Αγωνιστική: Βύζας Μεγάρων - Εργοτέλης 1-1

Ισόπαλο το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, με τον Ντιαλό να κάνει το 1-0 με ωραία κίνηση και σουτ μέσα από την περιοχή μόλις στο 9ο λεπτό, ωστόσο σε ένα γέμισμα του Εργοτέλη μέσα στην περιοχή, έγινε το 1-1 με αυτογκολ του Γρομιτσάρη. Ωραίες κινήσεις και προσπαθειες και από τις δύο ομάδες, χωρίς κάποια σημαντική ευκαιρία.
Στην επανάληψη ο Βύζας μπήκε δυνατά και προσπάθησε με ορισμένες ατομικές ενέργειες του Βλάχου και του Ντιαλό προσπάθησε να απειλήσει, ενώ ο Εργοτέλης απειλούσε μόνο με κάποιες καλές σέντρες. Στη συνέχεια έπεσε η απόδοση των παικτών του Βύζα, μέχρι το 90' όπου και έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία για το 2-1 ο Βλάχος.
Εξαιρετική η διαιτησία του Μπορτζάρη.


Βύζας Μεγάρων (Θύμιος Γεωργούλης): Παναγόπουλος, Γρομιτσάρης, Χαρτσιάς, Βλάχος, Σπαγής, Μπιτσάκος, Λαμπρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Σιώκος, Ντιαλό, Γκεμίσης (75' Μανδύλης).

Εργοτέλης (Σίνισα Γκόγκιτς): Αθανασίου, Τζανακάκης, Πίτσος (81' Κοζορώνης), Δασκαλάκης, Σαρρής,Ρομάνο, Μπουχαλάκης (73' Δωματάς), Ουέλινγκτον, Λαμπίν (54' Πλουσής), Χαντί, Ζαχόρα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!