Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Ο Βύζας Μεγάρων στη Football League!

Το βράδυ της Τετάρτης (3/8) επικυρώθηκε η βαθμολογία της Β' και Γ' Εθνικής απο το Δ.Σ. της FootballLeagueκαι FootballLeague2. Όσον αφορά την FootballLeague2 που ενδιαφέρει και τους φιλάθλους του Βύζαντα και σύμφωνα με τα πρακτικά του Δ.Σ.:

1.Στην Football League προβιβάζονται απευθείας οι ομάδες που κατέλαβαν την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Αυτές είναι:                                                                                                                    το ΤΑΠ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Επανωμής (Βόρειος όμιλος)                                                                                    και η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2005 (Νότιος όμιλος).
Υποβιβάζονται από τον Βόρειο όμιλο οι ομάδες:
ΤΑΠ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ 
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ    
ΚΟΖΑΝΗ                            
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ

Υποβιβάζονται από τον Νότιο Όμιλο οι ομάδες:
ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χερσονήσου  (με την αρ.αποφ.Π.Ε. 291/26-7-11)
ΠΑΕ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (με την αρ.αποφ.Π.Ε. 286/19-7-11
ΠΑΕ ΑΙΑΣ Σαλαμίνας  (με την αρ.αποφ.Π.Ε. 287/19-7-11
ΤΑΠ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (με την αρ.αποφ.Π.Ε. 285/19-7-11
ΤΑΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (με την αρ. απόφ. Π.Ε. 298/3-8-2011

Στην επόμενη παράγραφο αναφέρεται συγκεκριμένα τι θα γίνει με τις ομάδες που κατέκτησαν την θέση στο βαθμολογικό πίνακα μεταξύ των οποίων και ο Βύζας.
Εφόσον τελεσιδικήσουν οι αποφάσεις για τις 5 ομάδες της Β΄Εθνικής Κατηγορίας (FootballLeague) τότε θα ανέβουν απευθείας οι 2 ομάδες που τερμάτισαν στην θέση του βαθμολογικού πίνακα του Βορείου και Νοτίου Ομίλου (ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ & ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ Μεγάρων).
Για την ομάδα που θα καταλάβει την θέση ανόδου στην Β΄Εθνική θα διεξαχθεί αγώνας μπαράζ μεταξύ των ομάδων που κατέλαβαν την θέση (ΤΑΠ ΦΩΚΙΚΟΣ & ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών) σε ημέρα και ώρα που θα ορίσει η Διοργανώτρια εντός του Αυγούστου.
Σε περίπτωση που προκύψει και νέα κενή θέση δεν θα διεξαχθεί αγώνας μπαράζ και οι δύο ομάδες θα προβιβασθούν απευθείας. Εάν εκδοθούν αποφάσεις που μεταβάλλουν την βαθμολογική θέση θα τροποποιηθούν τα υπάρχοντα".

Σύμφωνα με τα παραπάνω ο Βύζαντας θα αγωνίζεται του χρόνου στη  Β' Εθνική (FootballLeague) και το μόνο που απομένει για να τελεσιδικήσει η απόφαση είναι να ολοκληρωθούν οι εκδικάσεις των δυο ομάδων που υποβιβάζονται απο την Β' Εθνική μαζί με τις ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ, ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ που κατέκτησαν τις 2 τελευταίες θέσεις και την ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ που αποβλήθηκε απο τα μέσα της προηγούμενης σεζόν. Αυτές οι δυο ομάδες είναι:
Η ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Καρδίτσας(υποβιβάζεται με την αρ.284/11   αποφ.Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Football League)
και η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (υποβιβάζεται με την υπ’αρ.300/11 απόφ.Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Football League).

[πηγή: MegaraTV.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!