Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Τέλος οι προπονήσεις και ελπίδες για απευθείας άνοδο στη Football League

Τέλος οι προπονήσεις για τον Βύζα, αφού οι αποφάσεις της ΕΠΟ για την αδειοδότηση των ομάδων καθυστερεί, κι έτσι είναι άγνωστο πότε και αν γίνουν ποτέ τα play off.

Από την ομάδα είναι σίγουροι ότι ο Βύζας δεν έχει κάποιο πρόβλημα με την φορολογική ή την ασφαλιστική ενημερότητα κι έτσι υπάρχει αισιοδοξία για την απευθείας άνοδο στη Football League, μιας και οι επικίνδυνες ομάδες από την Football League 2, σύμφωνα με πληροφορίες είναι οι Χερσόνησος, Κόρινθος, Παναιγιάλειος, Ασπρόπυργος, Παναχαϊκή και Αίας Σαλαμίνας, ενώ από την Football League οι Βέροια, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ιωνικός και Εθνικός.

Και στα δύο group ομάδων έχουμε ομάδες που είτε ανεβαίνουν (Παναχαϊκή), είτε θα συμμετάσχουν στα play out της Football League (Βέροια).
Όπως συμπεραίνουμε αν οι πληροφορίες είναι σωστές, ο Βύζας έχει άμεσο συμφέρον και εφόσον είναι καθαρός σε όλα, τότε τη νέα αγωνιστική χρονιά θα βρίσκεται στη Football League.

Επίσης στην τελευταία προπόνηση, ο προπονητής Μουράτ Σεροπιάν μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και τους απένειμε τα εύσημα για την φετινή προσπάθεια που κατέλαβαν: «Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας όλη την σεζόν. Είμαι περήφανος για εσάς και αυτά που πετύχαμε. Καταφέραμε και πετύχαμε πολλά μέσα σε μία πολύ δύσκολη σεζόν», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του νεαρού προπονητή, ενώ τους έδωσε και ένα πρόγραμμα εκγύμνασης σε περίπτωση που ξαφνικά ξεκινήσουν τα play off.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!