Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Όλα τα σενάρια για τα play off και την άνοδο στη Football League

Τι ισχύει για κάθε ομάδα ξεχωριστά για την άνοδο ή τη συμμετοχή στα πλέι-οφ την τελευταία αγωνιστική.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μόνο αν...αυτοκτονήσει θα χάσει την απευθείας άνοδο στη Β' Εθνική η Παναχαϊκή. Χρειάζεται απλά τουλάχιστον έναν βαθμό κόντρα στον Πλατανιά για να πανηγυρίσει τον τίτλο και την κατάκτηση του απευθείας «εισιτηρίου». Αν ηττηθεί και επικρατήσει ο Ηρακλής Ψαχνών του Βύζαντα Μεγάρων, τότε οι Ευβοιώτες θα είναι εκείνοι που θα της «αρπάξουν» την πρώτη θέση.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Μετά τη νίκη-ανατροπή που πέτυχε σε βάρος του Ασπροπύργου, ο Ηρακλής Ψαχνών εξασφάλισε σίγουρα μια θέση στα πλέι-οφ ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα φέρει στα Μέγαρα. Θα παίξει μόνο για το βαθμολογικό πλεονέκτημα στη διαδικασία που του δίνει η κατάκτηση της δεύτερης θέσης (+2) και για το πετύχει χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία. Εχει το πάνω χέρι ακόμα και σε περίπτωση που ηττηθεί και ισοβαθμίσει με τη Ρόδο αφού έχει επικρατήσει 3-1 στα Ψαχνά και έχει ηττηθεί 2-1 στη Ρόδο.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Με νίκη επί του Ηρακλή Ψαχνών, ο Βύζας Μεγάρων θα είναι στα μπαράζ με βαθμολογικό πλεονέκτημα, ανεξαρτήτως τι θα κάνει την ίδια ώρα η Ρόδος κόντρα στον Πανηλειακό. Ωστόσο, σε περίπτωση ισοβαθμίας με τη Ρόδο στους 54 βαθμούς υστερεί αφού έχει έρθει ισόπαλος 1-1 στα Μέγαρα και έχει ηττηθεί 2-1 στο νησί των Ιπποτών.

ΡΟΔΟΣ: Τα "ελάφια" χρειάζονται σίγουρα νίκη στον Πύργο κόντρα στον Πανηλειακό και μη επικράτηση του Βύζαντα Μεγάρων με τον Ηρακλή Ψαχνών για να μπουν στα πλέι-οφ. Αν ισοβαθμίσουν με τους Μεγαρείς έχουν το πάνω χέρι για την τρίτη θέση, κάτι που προαναφέραμε και παραπάνω.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Το μοναδικό σενάριο που δίνει ελπίδες στον Πλατανιά να μπει στα πλέι-οφ είναι ακραίο αλλά δεν παύει να υφίσταται. Με αποκλειστική προϋπόθεση ότι θα επικρατήσει στην Πάτρα, χρειάζεται μη νίκη της Ρόδου και «διπλό» του Ηρακλή Ψαχνών στα Μέγαρα για να τερματίσει εκείνο στην τρίτη θέση. Αν ισοβαθμίσει με τον Βύζαντα στους 55 βαθμούς και ηττηθεί η Ρόδος τότε θα οδηγηθούμε σε αγώνα μπαράζ μεταξύ των Μεγαρέων και του Πλατανιά αφού και οι δύο αγώνες τους είχαν λήξει ισόπαλοι (0-0 και 1-1).

* Αν το πρωτάθλημα ολοκληρώνονταν σήμερα, η βαθμολογία των πλέι-οφ θα διαμορφωνόταν ως εξής με τη συμμετοχή των ομάδων του 2ου ομίλου:

1. Ηρακλής Ψαχνών 2
2. Καλλονή 2
3. Βύζας Μεγάρων 0
4. Φωκικός 0.


πηγή: mikriliga

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!