Κυριακή 18 Απριλίου 2010

30η Αγωνιστική: Βύζας Μεγάρων - ΠΑΟ Ρουφ 2-0

(67' αυτ Βιδάλης, 81' Αντωνόπουλος σουτ)
Βύζας Μεγάρων (Μάρκος Μαυρομάτης): Ούλμαν, Ιωάννου ,Γκούμας, Αρκουμάνης, Ράσιτς, Ατματζίδης, Αντωνόπουλος, Μιχελής (46’ Oκουε), Καφαντάρης (87’ Καραμπλάκας),Τζανετάκος (30’ λ.τ. Μαζιώτης), Στρατάκης.
ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Δημήτρης Αρναούτης): Μπατίκος,Τσιπλάκης, Αθανασόπουλος, Σίμος, Βιδάλης, Κουμπούλης (73’ Μανιάς), Θεοδωρόπουλος, Πλυθίδης, Γιουβανέλης, Βλαστέλλης (80’ Μανδύλης), Τουρνάς (73’ Κοκολάκης).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντίτσος (Πρέβεζας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ζυγούρης (Αιτωλοακαρνανίας), Σταθόπουλος (Ηλείας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
ΚΟΚΚΙΝΕΣ
:
Σχόλιο: Ακάθεκτος συνεχίζει ο Βύζας Μεγάρων την πορεία του προς την Β' Εθνική. Η ομάδα των Μεγάρων επικράτησε 2-0 του ΠΑΟ Ρουφ και σε συνδυασμό με την ήττα της Παναχαϊκής, απολαμβάνει ξανά τη μοναξιά της κορυφής. Στην αντίπερα όχθη ο ΠΑΟ Ρουφ ηττήθηκε έπειτα από εννιά σερί αγώνες χωρίς ήττα. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν στο πλευρό τους και τους οπαδούς τους ο Τζανετάκος εκτέλεσε το κόρνερ, όμως ο Γκούμας που πέτυχε το γκολ ακυρώθηκε από τον διαιτητή ως επιθετικό φάουλ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Βύζαντα μπήκαν δυνατά και στο 67’  άνοιξαν το σκορ. Ο Καφαντάρης επιχείρησε σέντρα σουτ από τα δεξιά η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και ο Βιδάλης στην προσπάθειά του να την διώξει την έστειλε στα δίχτυα του ΠΑΟ Ρουφ. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 81' ο Αντωνόπουλος.

από mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!