Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

5η Αγωνιστική: Βύζας Μεγάρων - Αγ. Παρασκευή 1-0

Ο Βύζαντας Μεγάρων συνεχίζοντας τις έξοχες εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Γ`Εθνικής επικράτησε 1-0 της Αγίας Παρασκευής και πήρε κεφάλι στην βαθμολογία του πρώτου ομίλου.
Οι παίκτες του Νίκου Κουρμπανά κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και επικράτησαν στον αγωνιστικό χώρο.
Αντίθετα η ομάδα της Αγίας Παρασκευής παρά την ήττα άφησε καλές εντυπώσεις και έδειξε πως αποτελεί ένα αξιόμαχο σύνολο.
Αξίζει να σημειώσουμε πως μετά το τέλος του αγώνα οι 1.500 φίλαθλοι χειροκρότησαν θερμά τους παίκτες των κιτρινόμαυρων οι οποίοι δίκαια πήραν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Στο 5` σέντρα του Ατματζίδη ο Σεμερτζίδης έπιασε το σούτ και απέκρουσε ο Αρχοντάκης.
Δυο λεπτά αργότερα γυριστό σούτ του Ιορδανίδη η μπάλα πέρσε ξυστά άουτ.Στη συνέχεια στο 10` ο Σεμερτζίδης έπιασε το δυνατό που πέρασε ξυστά άουτ απο το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Αγίας Παρασκευής.
Στο 20`δυνατό σουτ του Ατματζίδη απέκρουσε ο Αρχοντάκης.Είκοσι λεπτά αργότερα σέντρα του Ατματζίδη ο Ράσιτς έπιασε την κεφαλιά που πέρασε ξυστά άουτ.
Στο 52` ο Σεμερτζίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Αρχοντάκη.Ενα λεπτό αργότερα ο Κωστέλλος βρέθηκε σε καλή θέση πλάσαρε άουτ.
Στο 53` ο Σεμερτζίδης βγήκε στην αντεπίθεση και απο πλάγια θέση έπιασε το σούτ που πέρασε άουτ.Στο 90` ο Ατματζίδης μόνος του με τον Αρχοντάκη πλάσαρε και απέκρουσε ο Αρχοντάκης.
Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλιού παράγοντα και φίλαθλου του Βύζαντα Μελέτη Μπίμα.
Ο Διαιτητής Κακάνης(Λάρισας) με λάθη. Αριστοι οι βοηθοί: Αποστολόπουλος-Δαλούκας(Θεσαλίας)
Κίτρινες: Μπούμπας(Α.Π)Μπούμπας(Α.Π)Χρόνης(Α.Π)Ράσιτς(Β)Αντωνόπουλος(Β)Σεμερτζίδης(Β)
Μαζιώτης(Β)Ντούνης(Β)
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Ούλμαν,Ιωάννου,Αρκουμάνης(79`Αντωνόπουλος),Ράσιτς,Κωστέλλος,Σεμερτζίδης(85`Ιντζόγλου),Ντούνης,Ατματζίδης,Μαζιώτης,Λισγάρας,Στρατάκης(71`Ρούσσος).
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αρχοντάκης,Δοξάρας(76`λ.τραυμ. Μπρής), Χατζηγιαννάκος(46`Κακλαμάνος), Κατράνας, Κούρος,Μπούμπας,Καραγιάννης,Πέτρου,Ιορδανίδης,Στάικος,Χρόνης(83`Θέος).
από
πηγή: www.byzas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!