Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Τραγκουμανίδης: Πρέπει να συνέλθετε!

 Το παρών στην προπόνηση της Δευτέρας του Βύζαντα Μεγάρων έδωσε ο πρόεδρος Δημήτρης Τραγκουμανίδης και μίλησε στους παίκτες για την ήττα από τον Κεραυνό Κερατέας. «Πρέπει να συνέλθετε! Εγώ σας πιστεύω. Πρέπει να βελτιωθούμε και να είμαστε πιο δυνατοί στη συνέχεια» τους είπε μεταξύ άλλων και ζήτησε τη νίκη στον αγώνα που ακολουθεί με τον Πλατανιά.


Παράλληλα, η ΠΑΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση
:

«Κακή παρένθεση αποτελεί για όλους στον Βύζαντα η ήττα από τον Κεραυνό Κερατέας. Μια ήττα που ανάγκασε όλους όσους απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας να κανουν την αυτοκριτική τους ώστε να διορθώσουν τα λάθη τους και η ομάδα να επανέλθει και πάλι στις επιτυχίες.


Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι η ομάδα του Βύζαντα παρατάχθηκε στο γήπεδο με δυο σημαντικές ελλείψεις, αφου για διάφορους λόγους απουσίασαν οι Ράσιτς και Αντωνόπουλος. Οι δυο ποδοσφαιριστές αναμένεται να τεθούν στην διάθεση του Ν. Κουρμπανά για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Πλατανιά, αφου ο πρώτος επιστρέφει από την Κροατία όπου είχε μεταβεί για προσωπικό του πρόβλημα, ενω για τον δεύτερο γίνονται προσπάθειες ώστε να εκδοθεί το δελτίο του».
Μετά τις παραινέσεις του προέδρου Δημήτρη Τραγκουμανίδη στους παίκτες ήρθε και ο τεχνικός Νίκος Κουρμπανάς να δώσει το σύνθημα για την επιστροφή του Βύζαντα στα νικηφόρα αποτελέσματα. Αρχή γενομένης από τον αγώνα με τον Πλατανιά. «Είναι στο χέρι μας να διορθώσουμε την κατάσταση. Να μην επαναλάβουμε κάποια λάθη γιατί πρέπει να έχουμε μια καλύτερη πορεία και να δώσουμε χαρά στους ανθρώπους που διοικούν τον σύλλογο ή είναι κοντά στην ομάδα. Ο Ράσιτς επέστρεψε από την Κροατία που είχε μεταβεί για να φέρει τη βίζα του. Σε εκκρεμότητα παραμένει ακόμα η έκδοση του δελτίου του Αντωνόπουλου αφού περιμένουν τον ορισμό ειδικής επιτροπής για τους παίκτες που προέρχονταν από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
από sport3.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!