Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Νίκο Κουρμπανά ανακοίνωσε ο Βύζας Μεγάρων μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του:

"Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ Δημήτρη Τραγκουμανίδη, είχε το μεσημέρι της Τετάρτης ο προπονητής Νίκος Κουρμπανάς.

Ο έμπειρος τεχνικός και ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ χωρίς πολλά λόγια αποφάσισαν να συνεχιστεί και την φετινή περίοδο η συνεργασία τους, αφού ο κ. Τραγκουμανίδης και οι συνεργάτες του ήταν απόλυτα ευχαριστημένοι από την δουλειά του Κουρμπανά στην ομάδα. Ο κόουτς του Βύζαντα, δράττοντας της ευκαιρίας παρέδωσε σχετική λίστα ποδοσφαιριστών στον Πρόεδρο, ξεκινώντας αμέσως τον σχεδιασμό της ομάδας.

Στόχος του Νίκου Κουρμπανά, είναι να αποκτηθούν τουλάχιστον πέντε έμπειροι ποδοσφαιριστές έκει όπου "πονάει" η ομάδα, ώστε με αυτούς αλλά και με τον ήδη υπάρχοντα κορμό, ο Βύζας να καταφέρει να μπει και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών παιζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Απ` ότι έγινε γνωστό, το φετινό ρόστερ των κιτρινόμαυρων οι παίκτες που θα το απαρτίζουν δεν θα ξεπερνούν τις 24".

Τέλος ο τεχνικός του Βύζαντα Μεγάρων Νίκος Κουρμπανάς μαζί με τον γενικό αρχηγό Χρήστο Τσουκαλά θα αναχωρήσουν το Σάββατο για να κλείσουν το αθλητικό κέντρο που θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία στις 26 Ιουλίου. Εξι ημέρες νωρίτερα (20 Ιουλίου) θα γίνει η πρώτη προπόνηση της ομάδα. Από τη Δευτέρα θα ξεκινήσουν τα έργα ανακατασκευής του χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!