Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

30η Αγωνιστική: Ηλιούπολη - Βύζας Μεγάρων 1-0

Το γκολ του αγώνα:

45'+1' (1-0) Ο Ηλιαδάκης βρήκε την μπάλα με το χέρι μέσα στην μεγάλη περιοχή σε σέντρα του Ένοκ και ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε την άσπρη βούλα του πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Νικολόπουλος και σκόραρε για τέταρτο συνεχόμενο ματς και έφτασε τα 12 γκολ

Διαιτητής: Κωστούδης (Θεσσαλονίκης)

Κίτρινες: Ταβλαδωράκης, Ηλιαδάκης

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Θέμελης, Ταβλαδωράκης, Φακίνος, Νίτης, Νικολόπουλος, Μπολμποτσάν, Μανωλιάδης (46’ Τσώνης), Παπαδημητρίου, Ένοκ, Ζιλβάν (85’ Νιάρος), Ντε Φραντσέσκο (75’ Πιτσιόλο).

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Σταυριανός (18’ λ. τρ. Ούλμαν), Κατσούδας, Ηλιαδάκης (61’ Πατσιωνίδης), Θωμάς, Αρκουμάνης, Ψαρρής, Όκουε (57’ Ρούσσος), Πάπιερνικ, Στρατάκης, Ματζιώτης, Ζώνας.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης έγινε αναγκαστική αλλαγή ο 24χρονος τερματοφύλακας του Βύζαντα, Νίκος Σταυριανός έπειτα από μια σύγκρουση που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον ώμο και να δώσει τη θέση του στον Πολωνό πορτιέρο Καμίλ Ούλμαν. Ετσι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε, ότι υπέστη κάκωση ωμοπλάτης και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 20 ημέρες.

Να σημειωθεί ακόμα ότι στο 57' υπήρξαν ειρωνικά χειροκροτήματα από τους οπαδούς της Ηλιούπολης για την αλλαγή του Οκουε από τον Νίκο Κουρμπανά αφού μέχρι εκείνο το σημείο ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα. Ωστόσο, όπως υπογράμμισαν οι άνθρωποι του Βύζαντα, η αλλαγή οφείλονταν σε ελαφρύ τράβηγμα που υπέστη ο Νιγηριανός άσος και αντικαταστάθηκε προληπτικά προκειμένου να μην υποστεί μεγαλύτερη ζημιά.

"Κάναμε το χειρότερό μας ματς όσο είμαι στην ομάδα και παραλίγο να γίνουμε ιδανικοί αυτόχειρες» σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Ηλιούπολης, Θύμιος Γεωργούλης. Από την πλευρά του, ο προπονητής των φιλοξενούμενων Νίκος Κουρμπανάς επισήμανε: «Σταθήκαμε καλά και δείξαμε ότι είμαστε σε καλό επίπεδο. Ωστόσο, μας περιμένει δύσκολη συνέχεια».

Από sport3.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!