Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

24η Αγωνιστική: Βύζας Μεγάρων - Αγ. Δημήτριος 2-2

(1-0) 2' Ρωμαϊδης
(1-1) 46' Μακρής
(1-2) 63' Σκαφτούρος
(2-2) 80' Ρούσσος


Από την επίσημη ιστοσελίδα:
Ενας ανεκδιήγητος διαιτητής ο Ασημακόπουλος απο την Ρόδο ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής του αγώνα του Βύζαντα Μεγάρων με τον Αγιο Δημήτριο που έληξε ισόπαλο 2-2.Ο εν λόγω ρέφερι με τα αλλοπρόσαλα σφυρίγματα τίναξε το μάτς στον αέρα και στέρησε στην ομάδα των Μεγάρων την χαρά της νίκης.
Στο Α`ημίχρονο ο Βύζας είχε τον έλεγχο του αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί στο σκόρ 3` όταν ο Σεμερτζίδης κτύπησε το κόρνερ απο τα αριστερά και ο Ρωμαίδης με πλασσέ μέσα απο την περιοχή άνοιξε το σκόρ. Ο Δωδεκανήσιος ρέφερι τρία λεπτά αργότερα ήταν ο μόνος που είδε σε θέση οφσάιτ τον Σεμερτζίδη, όταν ο τελευταίος είχε καταφέρει να σκοράρει για δεύτερη φορα για λογαριασμό των γηπεδούχων και ακύρωσε το γκολ. Στην συνέχεια και συγκεκριμένα στο 14` κεφαλιά του Νταιφώτη κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα του Βύζαντα Ούλαμαν.Δέκα τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ατματζίδης έδωσε την ασίστ στον Ιντζόγλου όμως αυτός μόνος του από το σημείο του πέναλτι έστειλε την μπάλα άουτ.Στο 42`σέντρα του Σεμερτζίδη ο Ατματζίδης έπιασε αέρα χάνοντας σίγουρο γκόλ.Δυο λεπτά αργότερα ο Αγιος Δημήτριος κέρδισε ένα φάουλ δέκα μέτρα κάτω απο την γραμμή του κέντρου ανέλαβε να το εκτελέσει ο Πούλιος και ο Μακρής με κεφαλιά έφερε το μάτς στα ίσια.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Αγίου Δημητρίου κατάφεραν να μπούν δυνατά στο παιχνίδι και στο 63`ο Σκαφτούρος που είχε μπεί αλλαγή με σούτ έκανε το 1-2 παγώνοντας το γήπεδο Μεγάρων.Προηγούμενα ο Βύζας είχε χάσει τρεις σπουδαίες ευκαιρίες με τους Ατματζίδη 61` και Παπαευθυμίου 62`,68`.Στην συνέχεια στο 79` ο Σεμερτζίδης έβγαλε την σέντρα απο τα δεξιά και ο Ρούσσος που είχε μπεί αλλαγή με κεφαλιά έφερε το μάτς στα ίσια.

Απαράδεκτος και επικίνδυνος για να σφυρίζει παιχνίδια Γ΄Εθνικής ο Διαιτητής Ασημακόπουλος.
Προπόνηση στο οφσαίτ χρειάζεται ο πρώτος βοηθός κ. Παπαγιαννίδης ενώ καλός ήταν ο δεύτερος βοηθός Στεφανάκης (Δωδεκανησου). Κίτρινες:Πάπιερνικ,Στεργιάτος,Ατματζίδης,Μακρής,Διαμάντης,Σεμερτζίδης

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(Νίκος Κουρμπανάς)
Ούλμαν,Κατσούδας(70`Αλεξανδρόπουλος),Ιντζόγλου,Σεμερτζίδης,Ρωμαίδης(58`Ρούσσος),
Ατματζίδης,Παπαευθυμίου,Οκουε, Χουζούρης,Καραμπλάκας,Πάπιερνικ(61`Τζίμας).

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ(Αντώνης Καρπούζας):
Διαμαντής,Ντελέρνο46`Μπάλας),Καλαπόδης,Καραλάγας,Κουμπούλης,
Στεργιάτος(41`Σκαφτούρος),Νταιφώτης,Ευαγγελάτος,Μακρής,Καρύδης,Πούλιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!