Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

Με Ροζάλες στη συνέχεια!

Με τα μούτρα στην δουλειά έπεσε ο Σέζαρ Ροζάλες.

Ο νέος προπονητής του Βύζαντα Μεγάρων, ανέλαβε το Σάββατο και επίσημα το τιμόνι των κιτρινόμαυρων μετά την λύση της συνεργασίας με τον Αντώνη Κασδοβασίλη. ¨Ετσι είναι το ποδόσφαιρο¨, δήλωσε ο πρώην πλέον προπονητής του Βύζαντα και συνέχισε: "Χάρηκα για την συνεργασία που είχαμε. Ηρθα και φεύγω σαν φίλος¨. Από την πλευρά του ο νέος προπονητής του Βύζαντα, Σέζαρ Ροζάλες τόνισε: ¨Δεν θέλω να πω πολλά λόγια. Καθρέφτης είναι το γήπεδο¨, αρκέστηκε να δηλώσει ο 38χρονος προπόνητης.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Τραγκουμανίδης επισήμανε: ¨Εχω εμπιστοσύνη στον Ροζάλες και πιστεύω ότι θα πάμε καλά¨. Χρέη γυμναστή στη θέση του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου που αποχώρησε ανέλαβε ο Νίκος Πατσίρης.

Αν και αλλοδαπός, ο Μιγκέλ Σέζαρ Ροζάλες έχει ισχυρούς δεσμούς με την πατρίδα μας, όπως και με την ομάδα του Βύζαντα, που δεν δίστασε να αναλάβει να βοηθήσει σε δύσκολες στιγμές.

Ο 38χρονος Περουβιανός, πριν ενάμισι χρόνο έκλεισε στον Βύζα την ποδοσφαιρική καριέρα του και στα μέσα της φετινής σεζόν, με την ιστορική ομάδα στην 13η θέση του Νοτίου Ομίλου της Γ’ εθνικής, αναλαμβάνει ως προπονητής να την οδηγήσει στην αγωνιστική ανάκαμψη.

Ο Μιγκέλ Σέζαρ Ροζάλες έχει μεγάλη θητεία σε ελληνικές ομάδες ως παίκτης, αφού ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του Πανηλειακού το 1997, ενώ έπαιξε ακόμη σε Καβάλα, Φωστήρα και Άγιο Δημήτριο.

Στην ομάδα των Μεγάρων θα αντικαταστήσει τον Αντώνη Κασδοβασίλη, ο οποίος με τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες, δεν ικανοποίησε στο διάστημα της θητείας του στον πάγκο της ομάδας.

Πηγή1

Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!