Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

6η Αγωνιστική : Βύζας Μεγάρων - Φωστήρας 1-1

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Βύζας και Φωστήρας στο μεταξύ τους παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αφού και οι δυο προπονητές θυσίασαν το καλό ποδόσφαιρο στο βωμό του αποτελέσματος. Στον αγώνα κυριάρχησαν τα πολλά νεύρα κυρίως στο πρώτο μέρος με τα αντιαθλητικά κτυπήματα να είναι γεγονός. Σε μια από αυτές τις φάσεις, οι φιλοξενούμενοι είδαν τον ΓΚΟΥΝΤΜΑΝ να αποβάλλεται δίκαια από τον διαιτητή, καθώς στο 29ο λεπτό κτύπησε εκτός φάσης τον ΠΑΠΙΕΡΝΙΚ. Ο Βύζας κατάφερε να προηγηθεί στο 17ο λεπτό όταν ο ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ έπιασε δυνατό βολέ έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα να καταλήξει στο παραθυράκι της εστίας του ΒΕΝΙΑΜΙΝ. Στη φάση αυτή ο έμπειρος πορτιέρο των φιλοξενουμένων κτύπησε και αντικαταστάθηκε στο 37ο λεπτό με τον ΣΩΤΗΡΙΟΥ. Οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους όταν στο 43ο λεπτό ο ΠΙΠΕΡΙΑΣ έφυγε στην κόντρα και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ. Ο τελευταίος πλάγια αριστερά μέσα στην περιοχή πλάσαρε, ο ΣΩΤΗΡΙΟΥ απέκρουσε και απομάκρυναν οι αμυντικοί σε κόρνερ.

Αν και με δέκα ποδοσφαιριστές, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ασκήσουν μεγάλη πίεση στους γηπεδούχους. Ο Λύσανδρος Γεωργαμλής ρισκάρισε βάζοντας στον αγώνα όλα του τα όπλα στην επίθεση (ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟ, ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ) και κατάφερε τελικά να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι σε έναν αντίπαλο που έδειχνε μέχρι και το 88ο λεπτό πως ελέγχει το παιχνίδι. Έτσι στο λεπτό αυτό, ένας ποδοσφαιριστής ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους των Μεγάρων ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΑΙΚΟΣ με πλασέ μέσα από την περιοχή κάρφωσε την παλιά του ομάδα γράφοντας το τελικό 1-1 αφου είχε δεχθεί κεφαλιά πάσα του ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ και των συνεργατών του. Ο Αθηναίος ρέφερι κιτρίνισε τους ΚΑΤΣΟΥΔΑ, ΟΚΟΥΕ, ΠΑΠΙΕΡΝΙΚ, ΘΩΜΑ και ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ από τον Βύζαντα, ενώ για τον ΦΩΣΤΗΡΑ κίτρινες δέχθηκαν οι ΝΤΑΜΙΑΝΟ, ΑΓΓΟΣ ενώ αποβλήθηκε όπως προαναφέραμε ο ΓΚΟΥΝΤΜΑΝ.
Κορυφαίος από τον Βύζαντα ο ΡΩΜΑΙΔΗΣ, ενώ τον ακολούθησαν σε απόδοση οι ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ και ΠΑΠΙΕΡΝΙΚ.
Από την ομάδα του Ταύρου καλύτεροι ήταν οι ΣΤΑΙΚΟΣ, ΝΤΑΜΙΑΝΟ, ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.

Τα γκολ του αγώνα :

17΄ (1-0) O Κατσούδας θα βρεθεί φάτσα με τον Βενιαμίν τον οποίο και θα νικήσει για το 1-0

87’ (1-1) ΄Κάθετη πάσα του Ζαχαρόπουλου στον προωθημένο Στάικο και αυτός πλάσαρε ψύχραιμα για το τελικό 1-1.

ΔΙΑΤΗΤΗΣ: Ευαγγέλου (Αθηνών)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ιντζόγλου, Θωμάς, Νταμιάνο, Άγγος

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Γκουτμαν

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΑ: Σταυριανός, Τσαγκαρογιαννάκης, Κατσούδας (75’ Όκουε) Ρωμαίδης, Χουζούρης, Πάπιερνικ, Παπαευθυμίου, Θωμάς, Ροκζφιτάλσκι, Ιντζόγλου (90’ Ρούσσος) Πιπεριάς (63’ Ατματζίδης).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Βενιαμίν (37΄. Σωτηρίου), Γκιτσάλης
(70’ Μουρατίδης), Στάικος, Ζαχαρόπουλος, Παπαδόπουλος, Μαριάν, Νταμιάνο Ζουμπουλάκης, Γκούτμαν, Άγγος, Διαμαντίδης ( 46’ Σκαρμούτσος).

Από byzas.gr και sport3.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!