Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Συνέντευξη Παναγιώτη Σκαφτούρου

Στο onsports μίλησε ο Παναγιώτης Σκαφτούρος, ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του Βύζαντα Μεγάρων στο 2-0 επί του Ασπρόπυργου!

Ενσωματώθηκε στον Βύζαντα Μεγάρων τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ήδη έχει αρχίσει να κάνει… απόσβεση!
Ο Παναγιώτης Σκαφτούρος έχει πετύχει τρία τέρματα σε πέντε ματς με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Την Κυριακή (6/3) σημείωσε το πρώτο τέρμα του Βύζαντα στο 2-0 επί του Ασπρόπυργου, ενώ όσες φορές έχει σκοράρει η ομάδα του δεν χάνει.
Ο 25χρονος επιθετικός, ο οποίος κάνει την καλύτερή του σεζόν και αποτελεί έναν από τους πρωταγωνιστές της ανοδικής πορείας του συλλόγου στο δεύτερο μέρος του πρωταθλήματος, μίλησε στο onsports για τον Βύζαντα, τον Μουράτ Σεροπιάν, τον κόσμο, ενώ έχρισε φαβορί για την άνοδο την Παναχαϊκή και την Κόρινθο.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σκαφτούρου:
Για τη νίκη (2-0) του Βύζαντα επί του Ασπρόπυργου:
«Ήταν μία εύκολη νίκη. Βέβαια βοήθησε πολύ και η αποβολή του Τουρνά που δέχτηκε την κόκκινη κάρτα. Ήμασταν καλύτεροι και αν είχαμε λίγο παραπάνω τύχη, καθώς στείλαμε τρεις φορές την μπάλα στο δοκάρι, το σκορ θα ήταν μεγαλύτερο!
Δεν απειληθήκαμε σε κανένα σημείο του αγώνα».

Για το αν ο Βύζας μπορεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα χωρίς να είναι ο βασικός του στόχος;
«Όταν ήρθα στα Μέγαρα μου είπαν ότι αυτό που θέλουν είναι η γρήγορη παραμονή και όχι η άνοδος. Η ομάδα έχει πολύ καλούς και νεαρούς ποδοσφαιριστές, που διψούν για διάκριση! Έχουν το κίνητρο και σε κάθε παιχνίδι παίζουν για το κάτι παραπάνω. Η ομάδα έχει άγνοια κινδύνου και για εμάς πλέον κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Κακά τα ψέματα έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα δεν φοβάμαι να πω ότι πάμε για πρωτάθλημα»!

Για το γεγονός ότι σκοράρει αρκετά συχνά:
«Σιγά- σιγά βρίσκω τον εαυτό μου. Ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας βοηθάει τους επιθετικούς και κατά συνέπεια και εμένα. Όταν ξεκινάει κάτι καλά, τότε έρχεται από μόνο του. Είχα κάνει λανθασμένες επιλογές στο παρελθόν, όμως ποτέ δεν είναι αργά. Είμαι ακόμη σε καλή ηλικία και έχω καλή ψυχολογία»!

Για τον τεχνικό του Βύζαντα Μεγάρων, Μουράτ Σεροπιάν:
«Μας δίνει τρομερή ψυχολογία. Ακόμη και αν υπάρχουν προβλήματα τα αφήνουμε στην άκρη. Μας δίνει άλλο κίνητρο»!

Για τον κόσμο:
«Ο κόσμος είναι κοντά μας στα εντός έδρας ματς και τον ευχαριστούμε πολύ. Την Κυριακή (6/3) το γήπεδο είχε πάνω από 1.000 οπαδούς και για εμάς είναι πολύ σημαντική η στήριξή τους».

Για το πρωτάθλημα;
«Θεωρώ ότι ο Πλατανιάς έχει πολύ καλή ομάδα, όμως έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Δίνω προβάδισμα για την απευθείας άνοδο στην Παναχαϊκή ή την Κόρινθο».

Συντάκτης: Μαρία Μοσχονά

πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!