Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

23η Αγωνιστική: Βύζας Μεγάρων - Ασπρόπυργος 2-0

Άνετη νίκη για την ομάδα μας απέναντι στον Ασπρόπυργο με 2-0 και 3 δοκάρια ενώ ο Βύζας έπαιξε κατά διοαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Από mikriliga.com:




(19' Σκαφτούρος κεφ, 67' Στρατάκης σουτ)


Στο 18' δοκάρι ο Α. Γεωργακόπουλος
Στο 45' δοκάρι ο Ευαγγελάτος
Στο 81' δοκάρι ο Μανωλιάδης

Βύζας Μεγάρων (Μουράτ Σεροπιάν): Σταυριανός, Ανδρίκος, Γκούμας, Σκαφτούρος, Ρωμαϊδης, Θ. Γεωργακόπουλος, Ευαγγελάτος (78’ Μπαγδάτογλου), Μωυσίδης (72' Μανωλιάδης), Αρκουμάνης, Α. Γεωργακόπουλος (78’ Παγώνης), Στρατάκης.

Ασπρόπυργος (Γιώργος Σαββίδης): Σαχσανίδης, Ρόππας (71’ Φώσκολος), Κριαράς (86’ Γανωτής), Λέντας (67’ Κουβίδης), Λύγκος, Μποταϊτης, Σεμερτζίδης, Σπίνουλας, Τουρνάς, Φυσσαράκης, Άγγος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάγειρας (Ευβοίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ράζος (Ευβοίας), Κούκουρα (Ευβοίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μωυσίδης, Αρκουμάνης - Κριαράς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 82' Αρκουμάνης (δεύτερη κίτρινη) - 24' Τουρνάς

Σχόλιο: Ο Βύζας Μεγάρων ήταν ο μεγάλος νικητής στο τοπικό ντέρμπι με τον Ασπρόπυργο και παρέμεινε ζωντανός στο κόλπο της ανόδου. Η γρήγορη αποβολή του Τουρνά για χτύπημα εκτός φάσης στον Μωησίδη επέτρεψε στους γηπέδούχους να φτάσουν σε μια άνετη επικράτηση δίχως μάλιστα να απειληθούν ιδιαίτερα από τους φιλοξενούμενους. Μάλιστα, αν ήταν πιο τυχεροί και δεν σημάδευαν τρεις φορές το δοκάρι της εστίας του Σαχσανίδη, τότε το σκορ θα μπορούσε να ήταν ακόμα μεγαλύτερο. Εκνεύρισε και τις δύο ομάδες με τα σφυρίγματα του ο Ευβοιώτης διαιτητής, ο οποίος στο φινάλε απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη τον Αρκουμάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!