Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Συνεχίζουμε και τη σεζόν 2011-2012 με δύο ομίλους στη Football League 2

Αναβολή για ακόμη μία χρονιά πήρε η περιβόητη συγχώνευση των ομίλων της Football League 2, αφού στη σημερινή ΓΣ συμφωνήθηκε να διεξαχθεί και το επόμενο πρωτάθλημα με δύο ομίλους. Από τον καθένα θα πέσουν εννέα ομάδες και θα ανέβουν 5 από τη Δ' Εθνική για να ξεκινήσει ένα πρωτάθλημα 23 ομάδων από το 2012 και 20 ομάδων από το 2013. Προφανώς και η απόφαση θα τεθεί υπόψιν της ΕΠΟ, η οποία και έχει τον τελευταίο λόγο.

Ωστόσο, με βάση τις αποφάσεις, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι το επόμενο πρωτάθλημα θα βρει τους... συμμετέχοντες σε πλήρη απαρτία με δεδομένο ότι δύσκολα θα μποροέσουν άπαντες να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

-Θέσπιση εγγυημένου προϋπολογισμού ύψους 100.000 ευρώ για κάθε ομάδα

-Το μετοχολόγιο κάθε ΠΑΕ θα πρέπει να δίνεται στην ΕΠΑΕ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και να εξασφαλίζεται από πριν η ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα.

-Κάθε ομάδα πρέπει να έχει 250 μέλη από τα οποία θα εξασφαλίζει 200 ευρώ ετησίως (50.0000 ευρώ συνολικά)

-Πρόεδροι και παράγοντες δε θα έχουν πρόσβαση στους πάγκους...

-Τα γήπεδα πρέπει να έχουν κατ' ελάχιστο εξέδρα 500 φιλάθλων.

-Οι μισθοί των ποδοσφαιριστών θα προσαρμοστούν στα δεδομένα αυτών του Δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα

-Η ΕΠΟ θα κληθεί να ορίζει διαιτητές από κοντινούς νομούς για να μην είναι πολλά τα έξοδα διαιτησίας.

Παρόντες στο σημερινό ΔΣ ήταν εκπρόσωποι των παρακάτω 18 ΠΑΕ: Απόλλων Σμύρνης, Αίας Σαλαμίνας, Βύζας Μεγάρων, Ηρακλής Ψαχνών, Κόρινθος, Παναχαϊκή, Παναιγιάλειος, Ασπρόπυργος, ΠΑΟ Ρουφ, Ρόδος, Πλατανιάς, Αναγέννηση Επανομής, Ζάκυνθος, Εθνικός Φιλιππιάδας, Ναυπακτιακός Αστέρας, Νίκη Βόλου, Φωκικός, Καλλονή

πηγή: golden3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!