Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Συνέντευξη Ζαχαρόπουλου στην εφημερίδα Exedrasports


Για την κατάκτηση της κορυφής και την διεκδίκηση του τίτλου στη Γ' Εθνική με τη φανέλα του Βύζαντα Μεγάρων, μίλησε ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος, στην εφημερίδα "Εξέδρα των Σπορ".


«Ετσι όπως είναι το ποδόσφαιρο βλέπω να παίζω για πολλά χρόνια ακόμη» τόνισε με αφοπλιστική ειλικρίνεια, όταν του τέθηκε το... 39 και συνεχίζεις, για να συμπληρώσει: «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη. Κάναμε σημαντικό βήμα, αφού ήρθε σε συνδυασμό με την γκέλα της Παναχαϊκής. Πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και να μη χαλαρώσουμε. Πάντως, στις επόμενες δύο- τέσσερις αγωνιστικές θα φανεί ποια ομάδα θα έχει το προβάδισμα για τον τίτλο».


Στον απόηχο του παιχνιδιού με τον Αίαντα έγινε ντόρος μεγάλος για τις καταγγελίες της ομάδας της Σαλαμίνας: «Δεν ασχοληθήκαμε καθόλου, καθώς είναι θέμα της διοίκησης. Θέλαμε να πάρουμε το διπλό όποιος και αν ήταν ο αντίπαλος. Ο σύλλογος κυνηγάει και θέλει το πρωτάθλημα και στη ζωή μου μ’ αρέσει να είμαι πρωταγωνιστής. Ηρθα σε μία ομάδα που δεν είναι κομπάρσος» ήταν το μήνυμα του Γιώργου Ζαχαρόπουλου.

από dokari.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!