Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Την Κυριακή το ετήσιο ποδοσφαιρικό μνημόσυνο στη μνήμη Κώστα Τραγκουμανίδη

Για ακόμη μια χρονιά η οικογένεια του προέδρου της ΠΑΕ Βύζας Δ. Τραγκουμανίδη και η ποδοσφαιρική οικογένεια του Βύζαντα, θα τιμήσουν την μνήμη του αδικοχαμένου Κώστα Τραγκουμανίδη. Για όσους δεν γνωρίζουν, πρόκειται για τον γιο του Δ. Τραγκουμανίδη, ο οποίος πριν 10 χρόνια εντελώς ξαφνικά έφυγε από κοντά μας. Το καλοσυνάτο παιδί, που αναπάντεχα έφυγε από την ζωή, βύθισε στο πένθος και στην απόγνωση τους γονείς του και την αδερφή του, οι οποίοι όμως ακόμη και σήμερα που έχουν περάσει 10 χρόνια από τον χαμό του, ζουν με την εικόνα του και προσφέρουν απλόχερα την ευτυχία σε νεαρά παιδιά που έχουν ανάγκη.
Ζουν και προσφέρουν στο χώρο του ποδοσφαίρου, του αθλήματος που ο αείμνηστος Κώστας λάτρεψε. Γι’ αυτό και για ακόμη μια χρονιά διοργανώνουν στην μνήμη του το ετήσιο ποδοσφαιρικό μνημόσυνο, έναν αγώνα στον οποίο φέτος θα συμμετέχουν οι ομάδες του Βύζαντα και του Πανασπροπυργιακού.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Μαρτίου 2010 και ώρα 3:00 μ.μ. στο δημοτικό γήπεδο Μεγάρων.
Η οικογένεια Δ. Τραγκουμανίδη και η ΠΑΕ Βύζας, καλεί όλους τους φιλάθλους να τιμήσουν με την παρουσία τους το ποδοσφαιρικό αυτό μνημόσυνο το οποίο πλέον αποτελεί θεσμό για την ποδοσφαιρική οικογένεια του Βύζαντα, αλλά και για την πόλη μας.

από byzas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!