Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Συνέντευξη Κίμωνα Ευαγγελάτου μετά τη νίκη επί του Αίαντα

Ο ένας εκ των δύο σκόρερ του Βύζαντα Μεγάρων στην εκτός έδρας νίκη επί του Αίαντα Σαλαμίνας, Κίμωνας Ευαγγελάτος, μίλησε στο Onsports για το «διπλό» που πέτυχε η ομάδα του, αλλά και για το ερχόμενο ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών.
Ο έμπειρος επιθετικός των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως του «τρίποντο» που σημείωσε ο Βύζας στη Σαλαμίνα ήταν πολύ σημαντικό, ενώ στάθηκε και στην αποφασιστικότητα που έδειξαν αυτός και οι συμπαίκτες του.
«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη αυτή που πετύχαμε στη Σαλαμίνα. Καταφέραμε να επικρατήσουμε επί ενός δύσκολου αντιπάλου, που ωστόσο ήταν βαθμολογικά αδιάφορος και έτσι εμείς που καιγόμασταν για τη νίκη τα δώσαμε όλα και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Μπήκαμε από την αρχή δυνατά στο ματς και δείξαμε πως είμαστε αποφασισμένοι για τη νίκη».
Στη συνέχεια, ο 32χρονος άσος αναφέρθηκε και στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ηρακλή Ψαχνών στα Μέγαρα, χαρακτηρίζοντας τον ως τελικό.
«Το ματς με τον Ηρακλή είναι τελικός για εμάς. Με νίκη θα είμαστε σίγουρα στα play off της ανόδου και δεν θέλουμε να αφήσουμε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη».
Τέλος, ο Ευαγγελάτος μίλησε για το ρόστερ του Βύζαντα, ενώ τόνισε πως τα οικονομικά προβλήματα ένωσαν ακόμη περισσότερο τους παίκτες μεταξύ τους.
«Η ομάδα διαθέτει πολύ ταλαντούχα παιδιά, που έχουν κίνητρο και φιλοδοξίες. Το κλίμα μέσα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και μπορώ να πω ότι τα προβλήματα μας ένωσαν ακόμη περισσότερο. Το θετικό είναι πως η διοίκηση αντιμετωπίζει όλους τους ποδοσφαιριστές ίσα, δεν κάνει διακρίσεις και αυτό είναι πολύ σημαντικό για να υπάρχει μία ισορροπία στην ομάδα».
πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!