Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

28η Αγωνιστική: Βύζας Μεγάρων - Παναιγιάλειος 3-0

Κατά γενική ομολογία ο Βύζας Μεγάρων έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο δεύτερο γύρο και πώς να μην το έχει καταφέρει; Μετά τη σημερινή (6/4) άνετη νίκη με 3-0 επί του Παναιγιάλειου έφτασε συνολικά τις εννιά και σε συνδυασμό με την ήττα του Πλατανιά στα Ψαχνά και την ισοπαλία της Ρόδου στα Χανιά ονειρεύεται άνοδο μέσω των play off.

Ένα γκολ του Μωυσίδη στο 40’, ένα ακόμη του Όκουε στο 70’, αλλά και το αυτογκόλ του Γκοτσούλια στο 91’ στην προσπάθειά του να διώξει στο σουτ του Όκουε, έστειλαν την ομάδα των Μεγάρων στην τρίτη θέση και στη διεκδίκηση της ανόδου προς την football league.

Ο διαιτητής Τσιρώνης «κιτρίνισε» τους Λίτσο, Διαμαντόπουλο και Χαϊκάλη από τον Παναιγιάλειο.

Βύζας Μεγάρων
(Μουράτ Σεροπιάν): Σταυριανός, Ανδρίκος, Σκαφτούρος (75’ Γεωργακόπουλος Ανδρέας), Ευαγγελάτος (86’ Ροβίθης), Ρωμαΐδης, Μωυσίδης (80’ Μπαγδάτογλου), Αρκουμάνης, Γεωργακόπουλος Θανάσης, Στρατάκης, Όκουε, Μανωλιάδης.

Παναιγιάλειος (Στρατής Μαστοκυριάκος): Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης, Γεωργίου, Λίτσος, Παπαδόπουλος, Γραμματικόπουλος (68’ Στάικος), Διαμαντόπουλος (80’ Μπολούμπασης), Γκοτσούλιας, Χαϊκάλης, Σκαρτσίλας, Βασιλαντωνόπουλος (58’ Αργυρόπουλος).
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!