Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Συνέντευξη Ατματζίδη για το νέο πρωτάθλημα



Συνέντευξη παραχώρησε στο Golden3 ο παίκτης του Βύζαντα Παναγιώτης Ατματζίδης και στάθηκε στο ντέρμπι με την Παναχαϊκή και στον νέο προπονητή της ομάδας μας, Μουρατ Σεροπιαν . Αναλυτικά η συνέντευξη:


Εκκίνηση με ντέρμπι Γ' Εθνικής στο Κύπελλο Ελλάδας την Κυριακή με τον Βύζαντα να περιμένει στα Μέγαρα την Παναχαϊκή. Οι δύο ομάδες την σεζόν που ολοκληρώθηκε έδωσαν τη δική τους μάχη για την άνοδο χωρίς τελικά στο φινάλε να μπορέσουν να χαμογελάσουν. Αυτή τη φορά κοντράρονται στο θεσμό των εκπλήξεων και είναι σίγουρο ότι και οι δύο θέλουν ξεκίνημα με το δεξί.

Το Golden3 ζήτησε τη γνώμη του Παναγιώτη Ατματζίδη για το συγκεκριμένο ματς  με τον ποδοσφαιριστή του Βύζαντα να παραδέχεται ότι οι Πατρινοί είναι πιο μπροστά σε θέμα... προετοιμασίας αλλά και να δηλώνει ότι η ομάδα του θα τα δώσει όλα και με τη σημαντική βοήθεια του κόσμου θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση. Ο έμπειρος επιθετικός αναφέρθηκε ακόμα στους εφετινούς στόχους αλλά και στον νέο προπονητή. Μουράτ Σεροπιάν.

Μιλώντας αρχικά στο Golden3 για το ντέρμπι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή ο Παναγιώτης Ατματζίδης τόνισε: “Πρέπει να παραδεχθούμε ότι η Παναχαϊκή είναι πιο μπροστά από εμάς αναφορικά με την προετοιμασία. Είναι δεδομένο όμως ότι θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και από τους δύο. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε την πρόκριση. Όπως είπα θα παίξει σημαντικό ρόλο το θέμα της προετοιμασίας αλλά και εμείς θα έχουμε και την συμπαράσταση των φιλάθλων μας που πάντα μας δίνουν δύναμη. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στη δύναμη, το πάθος και τη θέληση”.

Αναφορικά με τους Πατρινούς αλλά και τους στόχους του Βύζαντα την εφετινή χρονιά ο Έλληνας επιθετικός υπογράμμισε “Η Παναχαϊκή έχει ενισχυθεί σημαντικά εφέτος και είναι πιο έτοιμη από εμάς. Δεν σημαίνει ότι ότι δεν μπορούμε να την αποκλείσουμε. Θα μπούμε στο γήπεδο και γι' αυτό θα παλέψουμε. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θέλω να υποσχεθώ στον κόσμο ότι θα δώσουμε τα πάντα για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Οι στόχοι της ομάδας είναι και εφέτος πρωταγωνιστικοί”.

Τέλος ο Ατματζίδης σε ερώτηση για τα χαρακτηριστικά του νέου τεχνικού, Μουράτ Σεροπιάν είπε στο Golden3: “Είναι πολύ εργατικός προπονητής . Δουλεύει πολύ μαζί μας. Είναι φιλόδοξος και γι' αυτόν είναι ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του που ήρθε στον Βύζαντα. Έχουμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!