Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Τραγκουμανίδης: Εκτός πραγματικότητας ο Γκέραρντ...!

Δεν άφησε ασχολίαστα ο Δημήτρης Τραγκουμανίδης τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Ευγένιος Γκέραρντ (σ.σ.: ποιος είναι ο Βύζας;;;). Ο πρόεδρος του Βύζαντα Μεγάρων επισήμανε ότι ο τεχνικός της Παναχαϊκής βρίσκεται εκτός πραγματικότητας, ενώ παράλληλα τόνισε ότι δυναμιτίζει το κλίμα. Τέλος, ο Τραγκουμανίδης έκανε κάλεσμα στον κόσμο να βοηθήσει την ομάδα χωρίς ακρότητες. (26/2/2010)

Κάλεσμα στον κόσμο του Βύζαντα να στηρίξει ένθερμα την ομάδα πραγματοποιεί μέσω της ιστοσελίδας (byzas.gr) ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. Δημήτρης Τραγκουμανίδης, δίνοντας ταυτόχρονα και απάντηση στα σχόλια του νέου τεχνικού της Παναχαϊκής, Ευγένιου Γκέραρντ για την ομάδα του Βύζαντα.

Τι αναφέρει ο Δημήτρης Τραγκουμανίδης:

«Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι στην σύγχρονη ιστορία της. Μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος και συνάμα συγκινημένος από την ανταπόκριση που δείχνει ο κόσμος μας. Περιμένω δε από τους υπέροχους φιλάθλους μας να στηρίξουν για ακόμη μια φορά την ομάδα χωρίς ακρότητες, έτσι όπως αρμόζει στους φιλάθλους του ιστορικού Βύζαντα. Όσο για τις δηλώσεις του νέου προπονητή της Παναχαϊκής κ. Γκέραντ, σχετικά με το ποιος είναι ο Βύζας, έχω να πω ότι ο κ. Γκέραντ είναι ένας τεχνικός με μακρά θητεία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Οφείλει λοιπόν να γνωρίζει ότι η ομάδα του Βύζαντα σήμερα είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και έχει μεγάλη ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς οι απόψεις του δείχνουν ότι είναι εκτός πραγματικότητας και έχει μείνει πολλά χρόνια πίσω, αφού από τον κήπο του σπιτιού του μέσα σε ένα βράδυ βρέθηκε στον πάγκο της Παναχαϊκής. Θεωρώ ότι τέτοιου είδους δηλώσεις, δυναμιτίζουν το κλίμα του παιχνιδιού της Κυριακής και του διαμηνύω πως την απάντηση για το ποιος είναι ο Βύζας θα την πάρει το απόγευμα της Κυριακής από τους ποδοσφαιριστές μας».

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!