Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Τέλος ο Κουρμπανάς! Ο Μαυρομάτης ο διάδοχος!

Η εντός έδρας γκέλα του Βύζαντα Μεγάρων με τον Ασπρόπυργο στο γειτονικό ντέρμπι οδήγησε τον Νίκο Κουρμπανά στην έξοδο. Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» υπέβαλε την παραίτησή του από τον πάγκο της ομάδας των Μεγάρων και αυτή έγινε αποδεκτή από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Δημήτρη Τραγκουμανίδη. Τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν. (3/2/2010)

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Βύζας Μεγάρων:

«Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται πλέον ο Βύζαντας. Ο Νίκος Κουρμπανάς αποτελεί παρελθόν για τους κιτρινόμαυρους, αφού μετά το τέλος του αγώνα και έπειτα από συζήτηση μισής ώρας που είχε με τον πρόεδρο Δ. Τραγκουμανίδη έθεσε την παραίτηση του στην διάθεση της διοίκησης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ μετά από συζήτηση που είχε με τους στενούς του συνεργάτες αποφάσισε να κάνει αποδεκτή την παραίτηση του έμπειρου τεχνικού. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ευχαριστεί τον Νίκο Κουρμπανά για τη συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του πορεία».

Ο Μάρκος Μαυρομάτης είναι ο νέος τεχνικός του Βύζαντα Μεγάρων και ο αντικαταστάτης του Νίκου Κουρμπανά. Ο 52χρονος προπονητής αποτελεί προσωπική επιλογή του προέδρου της ΠΑΕ, Δημήτρη Τραγκουμανίδη. Εξάλλου, ο Μαυρομάτης είναι παλιός γνώριμος, μια και έχει κοουτσάρει την ομάδα τις σεζόν 2005-06, 2006-07 και 2008 και γνωρίζει πολύ καλά τους παίκτες και την νοοτροπία του συλλόγου. (4/2/2010)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βύζας Μεγάρων:

"Ένας παλιός γνώριμος για τους φιλάθλους των Μεγάρων επιστρέφει στο πάγκο του Βύζαντα. Πρόκειται για τον Μάρκο Μαυρομάτη, ο οποίος συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Δημ. Τραγκουμανίδη και αποδέχτηκε την πρόταση του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο έμπειρος τεχνικός ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του προέδρου θα πραγματοποιήσει σήμερα την πρώτη του προπόνηση στην ομάδα".

πηγή 1 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!