Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

Εβδομαδιαία νέα...

Έχοντας αρκετά και σημαντικά προβλήματα, πυρετωδώς προετοιμάζεται ο Βύζαντας στην πόλη των Μεγάρων για το εκτός έδρας παιχνίδι με το Χαιδάρι, που θα διεξαχθεί την Δευτέρα (8/12/2008) το μεσημέρι στο Δημοτικό γήπεδο του Αιγάλεω. Μετά από την άτυχη βαθμολογική απώλεια την προηγούμενη αγωνιστική στα Μέγαρα από την Ηλιούπολη, οι παίχτες του Βύζαντα καλούνται να διατηρήσουν τις τελευταίες καλές εμφανίσεις τους εντός και εκτός έδρας, ώστε να πορρευτούν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος χωρίς πίεση και άγχος, στην επίτευξη των στόχων τους.

Ο προπονητής της ομάδας, Αντώνης Κασδοβασίλης, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου, Κατσούδα ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Χουζούρη, Ροζκβιτάλσκι και Σεμερτζίδη που δίνουν μάχη με τον χρόνο προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν. Από την πλευρά του ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας των Μεγάρων δήλωσε σχετικά με το παιχνίδι: «Στόχος μας είναι να πάρουμε πίσω ότι χάσαμε από το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με την Ηλιούπολη. Το Χαϊδάρι είναι καλή ομάδα και τα προβλήματα κάνουν το έργο μας ακόμα πιο δύσκολο».

Οι φίλαθλοι του Βύζαντα θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 5-6, ενώ εισιτήρια θα μπορούν να προμηθεύονται από το κεντρικό ταμείο του Δημοτικού Σταδίου Αιγάλεω, στην οδό Θηβών & Κ. Κοραή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!